Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Oplevelser i Jylland

Oplev mange oplevelser i Jylland

 

Står den næste ferie på oplevelser i Jylland? Så har både børn og voksne meget at glæde sig til. Fastlandet har nemlig regionerne Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark og Sønderjylland, der hver især har populære oplevelser for store som små. Faktisk er der så mange, at det kan være en god idé at afsætte mere end blot én dag i hvert område.

Bevæger I jer til den sønderjyske del af Jylland, venter der jer masser af sjove aktiviteter, der både giver adrenalinkick, forbløffer, udfordrer og skaber smil på læben. I kan nemlig besøge Universe Science Park, der ligger på øen Als.

Her venter jer en anderledes forlystelsespark i Jylland. Som en stor legeplads har Universe nemlig både udendørs og indendørs aktiviteter, som både indeholder familiehygge, adrenalinsus og smart teknologi. Tag derfor familien, vennerne, kollegerne eller skoleklassen på en uforglemmelig oplevelse i Universe.

 

En anderledes forlystelsespark i Jylland

I oplevelsesparken Universe er videnskab en leg, og det er parkens fornemste opgave er at skabe mere begejstring for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor kan både børn og voksne lege sig til viden, mens de tumler fra det ene eksperiment og spændende naturfænomen til et andet.

Universe er ikke en decideret forlystelsespark, men stedet rummer mange sjove aktiviteter, som underholder både store og små i mange timer. De spændende oplevelser i parken byder blandt andet på:

 

 

Og meget mere. Fælles for alle mulighederne er, at de kombinerer leg og læring, så din nysgerrighed bliver pirret, samtidig med at alle på turen bliver underholdte. Nu er det blot op til jer om at udnytte de mange muligheder på bedst mulig vis og få planagt universets bedste familiedag. 

 

Her er sjove oplevelser midt i den danske natur

Sønderjylland emmer af familieoplevelser, hvor I både kan grine, slappe af, blive klogere på regionens dramatiske historie og meget mere. Det giver jer gode muligheder for at finde på noget sjovt at lave, som alle aldre kan lide.

Bliver I mætte på action, historie og adrenalin, er der heldigvis ikke langt til ro og smuk natur. Jylland er nemlig et mekka af naturseværdigheder – fra Sort Sol ved Vadehavet til Rubjerg Knude Fyr, der har været tæt på at styrte sammen. Her kan I både slappe af, spise den medbragte madpakke eller sætte jer på en nærliggende, hyggelig café. 

På øen Als, hvor Universe ligger, kan I også kombinere sus i maven med ro og afslapning. Øen er nemlig kendt for at have en flot skov, dejlige badestrande, gode cykel- og vandrestier og et rigt dyreliv. Desuden har Universe en smuk have, der hver sommer har et virvar af blomster. Det giver jer mulighed for at kombinere skæg læring med fantastisk natur og fordybelse.

Kom derfor på besøg indenfor vores åbningstider, og få en unik oplevelse tæt på naturskønne omgivelser.

 

Giv kollegerne eller eleverne et uforglemmeligt minde

Skal du og dine kollegaer rystes sammen, står der udflugt på skoleskemaet, eller vil du bare gerne have en sjov oplevelse med familien? Så kan Universe byde på flere underholdende aktiviteter, som alle i gruppen kan lide.

Oplevelsesparken har nemlig en række forskellige gruppeaktiviteter, som både underholder og styrker sammenholdet. Der findes desuden sjove, udfordrende, spændende, anderledes og mindeværdige oplevelser i Jylland med noget for enhver smag - inklusive hos Universe. 

Mange af oplevelserne fungerer rigtig godt som en gruppeaktivitet. I kan for eksempel prøve at desarmere en bombe, teste jeres højdeskræk og balance eller tage på en guidet tur i parken. Missionen er at give begejstringen for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri videre til jer, så I går herfra med. For jer betyder det en fantastisk og anderledes oplevelse, som kolleger, venner og børn sent vil glemme.

 

Fyld hovedet med ny viden og maven med god mad

De bedste oplevelser i Jylland er lige om hjørnet, så tag ud på et magisk eventyr, der skaber minder for livet. Det danske fastland har nemlig alt fra storbyer og landområder til luksuriøse oplevelser og naturoplevelser. Kører I fra øst til vest tværs over Jylland vil I derfor blive præget af mange forskellige indtryk. 

Og sidst, men ikke mindst, så gør Jylland sig rigtig godt i mad og drikke. Efter enhver smag og budget. For eksempel er der Michelin stjerner, der lyser på flere jyske restauranter. Og er du til familievenlige restauranter, hyggelige caféer eller medbragt mad, så har Jylland også gode spisesteder, der opfylder netop disse behov.

I kan også få stillet sukkertrang, tørst og sult i Universe. Der er nemlig flere forskellige spisesteder, der serverer alt fra pizzaer og saftige burgere til is og friske sandwiches. Vil I hellere have jeres egne madpakker med, kan I nyde maden i de hyggelige udendørs picnicområder eller i det kuppelformede drivhus.

Uanset hvad du og familien, vennerne, kollegerne eller eleverne foretrækker, så står Universe og resten af Jylland klar til at give jer denne unikke oplevelse.