Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Blå Kube

Værd at vide

  • For hele familien
  • Aktiviteter
  • Indendørs

Se vilde naturkræfter på tæt hold

Har I drømt om at opleve skønne gletsjere og vulkaner? Lad jeres drømme blive til virkelighed, når hele familien oplever forbløffende naturfænomener på nærmeste hold. I Blå Kube kan I bevæge jer fra den ene verden af sjove naturfænomener til den næste. Som en ægte eventyrer kan I se en gejser springe 18 meter op i luften eller få et adrenalin-kick, når lyn og torden bliver sendt gennem luften.

Med andre ord får I masser af wauw-øjeblikke og kan lege jer til viden om naturvidenskaben. Alt sammen mens I har det sjovt som familie. For alt kan ske i Blå Kube. Her får I og hele familien testet jeres sanser, grænser og nysgerrighed. Vi ses til forbløffende oplevelser i Blå Kube!

 

Se vilde naturkræfter på tæt hold

Få følelsen af at være opdagelsesrejsende og gå igennem en tunnel af is. Her møder I et isbjerg, hvor der er knækket et stykke af,  mens I sejler rundt i en ubåd i det iskolde hav. Prøv at sætte hænderne på væggen - men pas på! Den er superkold!

Fortsætter udflugten, får I syn for sagen, når hele familien stirrer lige ned i en kunstig gejser. Her bliver 18 meter høje vandstråler sendt direkte mod loftet. De levende oplevelser giver jer et storslået og tankevækkende syn for både store og små. Fuldstændig som befandt I jer i Islands mystiske ødemark. Vi lover begejstring og underholdning for hele familien.

 

En digital klode

Her møder I en unik og kunstnerisk fortolkning af Jordens skabelse gennem lyd og lys. Under showet vil I bl.a. opleve:

 

  • Funklende stjerner, gejser og meteoritnedslag

  • Lyden af brag, dryppende vand og torden

  • Se landskab blive formet til en levende planet

 

Alt det og meget mere kan I komme tæt på, når Jordens magt og kræfter bliver levende for øjnene af jer i Blå Kube. Her kan I lære om naturens vilde kræfter gennem sjove aktiviteter og den nyeste teknologi inden for AV. Tag på en eventyrlig rejse mens I bliver klogere på vores forunderlige verden fra et helt nyt perspektiv.

Vidste I, at den Blå Kube har forestillet en smeltende isterning? Som et kæmpe vandfald løber der hele 450.000 kopper vand ned ad siderne i timen. Det svarer til svimlende 60 kubikmeter eller 60.000 liter i timen.

 

Vulkaner og Thors hammer

Fra bidende kulde til flydende lava. Indånd en duft af brændt aske, der kilder jeres næsebor. Vulkaner kan spyde lava ud, når de er i udbrud og kan blive op til 1.500° C varm. Bare tag det roligt. Blå Kubes vulkan er ikke ægte. Til gengæld oplever I naturens magi helt tæt på. Det betyder, at I får spektakulære og lærerige minder med hjem.

Er I ægte vovehalse? Føl jer som den nordiske gud Thor, når det knitrer, blitzer og brager. Her får I et enestående og dramatisk naturfænomen på klos hold. Som at stå midt i et barsk uvejr bliver lyn og torden sendt gennem luften fra en Tesla-spoler. I får med andre ord ingen problemer med at få tiden til at gå i disse levende omgivelser.

Samlet set giver den smukke Blå Kube jer fascinerende og betagende minder for hele familien. Gå på opdagelse nu!

Inge Lene Dahl Hansen
Rigtig dejligt sted for alle aldre, super sjov dag, som var for kort selv om vi kom kl 10, kunne vi sagtens have brugt længere tid
- Inge Lene Dahl Hansen