Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 14. marts 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Privatlivspolitik

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

 

Fonden Universe Science Park (”Universe”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) prioriterer fortrolighed og datasikkerhed højt. Denne privatlivspolitik gælder for vores behandling af personoplysninger, og fastlægger retningslinjer for vores måde at behandle dine personoplysninger på og giver dig de oplysninger, som du har krav på at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.

 

Du skal læse privatlivspolitikken, inden du afgiver dine personoplysninger til Universe.

 

Indhold:

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger. 1

2. Hvis du besøger vores hjemmeside eller app. 2

3. Hvis du køber billet eller sæsonkort. 3

4. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og anden markedsføring. 4

5. Hvis du kontakter Universe. 6

6. Hvis du besøger vores park.

7. Hvis du parkerer på vores parkeringsplads

7

8. Hvis du arrangerer skole- og gruppebesøg. 9

9. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv. 10

10. Hvis du søger job hos Universe. 11

11. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere. 12

12. Dine rettigheder. 13

13. Links til andre websites mv. 13

14. Spørgsmål og klage. 14

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for dine personoplysninger er:

 

Fonden Universe Science Park

CVR-nr. 35141375

Mads Patent Vej 1

6430 Nordborg

E-mail: info@Universe.dk

Telefon: +45 88 81 95 00

 

2. Hvis du besøger vores hjemmeside eller app

Følgende afsnit beskriver vores behandling af personoplysninger om besøgende på www.universe.dk, ticket.universe.dk og i vores app.

 

Særligt om cookies

Universe anvender cookies på vores hjemmesider og applikationer for blandt andet at optimere brugeroplevelsen og forhindre misbrug og nedetid. Anvendelse af cookies og behandlingen af personoplysninger i den forbindelse er nærmere beskrevet i vores cookiepolitik, som kan findes her og i vores cookiebanner, som vises på forsiden, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Du kan altid ændre dine cookie-indstillinger på siden her 

 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Når du besøger Universes hjemmeside, kan vi indsamle følgende oplysninger om dig:

 

  •         Kontooplysninger, fx billede, navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  •        Brugerprofiloplysninger fx. billede, navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  •         IP-adresse
  •         MAC adresse
  •        Browserhistorik
  •        Generel færden på hjemmesiden, herunder klikadfærd
  •         Placeringsoplysninger
  •         Enhedstype
  •        Browsertype
  •        Styresystem

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

 

  • Administration af brugerkonto/profil
  • Målrettet markedsføring, herunder retargeting
  • Produkt- og serviceudvikling
  • Statistik og analyse

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Universe behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

 

  •  Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i fx at gennemføre statistikker, analyser, yde support såvel som at forbedre og udvikle vores produkter og services og markedsføre os overfor dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  •  Samtykke: Når du besøger vores hjemmeside, beder vi om dit informerede samtykke til at placere cookies, der ikke er funktionelle cookies, i henhold til cookiereglerne. Du har til enhver tid ret til at trække dit cookie-samtykke tilbage.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi sletter eller anonymiserer de data, der er indhentet via cookies, såfremt du tilbagekalder dit samtykke. Du kan se mere herom i vores cookiepolitik, hvor du også kan tilbagekalde dit samtykke.

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi overlader personoplysningerne til leverandører af forskellige services (databehandlere), som behandler personoplysningerne på vegne af Universe og i overensstemmelse med vores instruks. Vi anvender databehandlere til fx: At levere IT-systemer, software, support eller konsulentydelser.

 

3. Hvis du køber billet eller sæsonkort

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Når du anvender vores webshop, behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

 

  •  Dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dine betalingsoplysninger. Universe har ikke adgang til dine fulde betalingskortoplysninger.
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Oplysninger du giver, når du gennemfører et køb eller på anden måde kommunikerer med os
  • Brug af rabatkoder
  • Digitale fodspor, tekniske data og klikadfærd (fx oplysninger om, hvordan du bruger Universes webshop eller placeringsoplysninger fra enten mobil enhed eller IP-adresse)

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

 

  • Gennemførelse af ordre i Universes webshop
  • Administration af ordre, reklamationer, returneringer
  • Administration af billetter og sæsonkort
  •  Administration af brugerkonto/profil
  • Udsendelse af markedsføring uden samtykke på baggrund af tidligere køb hos os i de tilfælde, hvor vi vælger at benytte os af denne mulighed i markedsføringsloven
  • Statistik og analyse
  • Forebyggelse og efterforskning af mistanke om svindel

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Universe behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

 

  • Legitime interesser: Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig i de tilfælde, hvor et samtykke ikke er påkrævet, samt vores legitime interesse i at kunne føre statistik og analyse med henblik på at udvikle og forbedre vores tjenester (databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte billetter, sæsonkort og/eller andre ydelser og produkter, håndtere ordrebekræftelse, reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Personoplysninger registreret i forbindelse med køb på Universes webshop opbevares i op til 6 år. opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravet i bogføringslovens § 12.

Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi overlader personoplysningerne til leverandører af forskellige services (databehandlere), som behandler personoplysningerne på vegne af Universe og i overensstemmelse med vores instruks. Vi anvender databehandlere til fx: At levere IT-systemer, software, support eller konsulentydelser.

Vi kan desuden videregive dine oplysninger til banker og leverandører af betalingsløsninger, revisorer, advokater og andre rådgivere samt offentlige myndigheder, hvor loven kræver det.

 

4. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og anden markedsføring

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Universe indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger til brug for markedsføring, når du tilmelder dig nyhedsbrev og anden markedsføring. Universe kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

 

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Dit samtykke
  • Din klikadfærd i forhold til udsendt materiale
  • Din brug af vores hjemmeside og services, herunder fx deltagelse i konkurrencer og online køb, herunder      køb af eventbilletter, mv.
  • Ordrehistorik, herunder evt. tidligere korrespondance
  • Dine præferencer, fx foretrukne events i Universe

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

 

  • Målrettet markedsføring, herunder ved fremsendelse af personaliserede APP Push beskeder, SMS, e-mails og nyhedsbreve fra Universe med blandt andet aktuelle medlemsfordele og -tilbud, information om arrangementer og rabatter i Universe samt tilbud og fordele, som kan opnås hos Universes samarbejdspartnere. Du kan se en oversigt over Universes aktuelle samarbejdspartnere på https://universe.dk/billetter-og-priser/s%C3%A6sonkortfordele. Det vil altid være Universe, der udsender tilbuddene på vegne af samarbejdspartnerne.
  • Vi bruger dine personoplysninger til målrettet annoncering, herunder retargeting kampagner, på udvalgte hjemmesider og sociale medier.
  • Universe benytter sig af et system til gæsteprofilering, med henblik på at vurdere sandsynlighed for fornyelse af sæsonkort og til inddeling i gæstesegmenter. Oplysningerne anvender Universe til at give indehavere af et sæsonkort den bedst mulige information om aktiviteter og tilbud i parken samt til at tilpasse parken og dens tilbud til sæsonkortholderne og vores øvrige gæster.
  • Analyse og statistik

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

 

  • Legitime interesser: Behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse analyse og statistik baserer vi på vores legitime interesser i at kunne forbedre og udvikle vores ydelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Samtykke: Vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring, herunder udsendelse af nyhedsbreve eller anden form for elektronisk post, hvis du har givet dit forudgående og udtrykkelige samtykke til dette (markedsføringslovens § 10, stk. 1 og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Dine personoplysninger vil blive opbevaret, så længe dit samtykke til at modtage nyhedsbreve er aktivt.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at rette henvendelse pr. mail på info@Universe.dk eller ved at benytte knappen ”Afmeld” i bunden af nyhedsbrevet. Hvis du ikke længere ønsker at modtage push-beskeder i Universe app’en, kan du altid ændre dette i indstillingerne på din smartphone. Tilbagekaldelse af dit samtykke påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der er gået forud for tilbagekaldelsen.

Dokumentation for dit markedsføringsretlige samtykke opbevarer vi i to år fra, du har tilbagekaldt dit samtykke til at modtage direkte markedsføringsmateriale. opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af Universes legitime interesse i at kunne dokumentere, at direkte markedsføring er sket i overensstemmelse med gældende lovgivning (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi overlader personoplysningerne til leverandører af forskellige services (databehandlere), som behandler personoplysningerne på vegne af Universe og i overensstemmelse med vores instruks. Vi anvender databehandlere til fx: At levere IT-systemer, software, support eller konsulentydelser. Vi videregiver dine oplysninger til tredjemand i forbindelse med markedsføring, såfremt du har samtykket til det.

 

5. Hvis du kontakter Universe

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Når du henvender dig til Universes kundeservice eller kommunikerer med os i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver. Vi indsamler, behandler og opbevarer følgende om dig:

 

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Hvad din henvendelse vedrører, fx ordre og betalingsoplysninger
  • Dato for din henvendelse
  • Andre oplysninger du giver i forbindelse med din henvendelse. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger eller CPR-nummer til os, medmindre de er strengt nødvendige for behandlingen af din henvendelse. Hvis du fremsender følsomme oplysninger eller CPR-nummer via e-mail, bør oplysningerne alene sendes i stærkt krypteret form.

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

 

  • Yde generel kundeservice og håndtere af din henvendelse og eventuelle ordrer
  • Besvare dine spørgsmål pr. mail, telefon eller ved fysisk henvendelse
  • Iagttagelse af eventuelle rettigheder og GDPR-henvendelser
  • Øvrige gæstehenvendelser og generel kommunikation
  • Statistik og analyse

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag. Grundlaget afhænger af karakteren af din henvendelse:

 

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din henvendelse, kommunikere med dig og udvikle vores produkter og services (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
  • Kontraktuelle forpligtelser: Hvis din henvendelse vedrører en (potentiel) aftaleindgåelse, behandler vi dine oplysninger for at kunne gennemføre foranstaltninger forud for aftaleindgåelsen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Generelle henvendelser opbevares som udgangspunkt i 12 måneder.

Regnskabsmateriale, herunder personoplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i henhold til bogføringsloven, opbevares i op til 6 år.

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi deler ikke dine oplysninger med andre selskaber, dog anvender vi databehandlere til at levere bl.a. IT-systemer og support heraf. Hvor vi anvender databehandlere, indgår vi databehandleraftaler med databehandlerne, så det sikres, at dine personoplysninger kun behandles til formålet og på en sikker måde.

 

6. Hvis du besøger vores park

Når du besøger vores park, behandler Universe dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med tv-overvågning af parken, dine registreringer i forbindelse med brug af dit armbånd og vi kan tage billeder ved oplevelser og øvrige stemningsbilleder fra parken.

 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Når du besøger vores park, behandler Universe dine personoplysninger. Universe kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

 

  • Dato og tidspunkt for dit besøg, hvis du fx scanner et sæsonkort eller billet
  • Foto- og videomateriale i forbindelse med tv-overvågning
  • Navn, kontaktoplysninger og øvrige oplysninger du afgiver i forbindelse med reservationer
  • Dit billede i forbindelse med oplevelsesbilleder og øvrige stemningsbilleder
  • Oplysninger om de aktiviteter og oplevelser du har registreret på dit personlige armbånd under dit besøg i Universe

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Ved ankomst til Universe får du udleveret et personligt armbånd. Armbåndet fungerer som adgangsbillet til parken og parkens mest populære aktiviteter. Derudover kan der gemmes personlige ”minder”, point and andre resultater fra dagen. Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

 

  • For at understøtte armbåndets funktionalitet som beskrevet ovenfor.
  • For at administrere dit besøg hos os
  • For at sikre sikkerheden i vores park
  • For at forebygge og opklare kriminalitet
  • For at administrere reservationer og betjening af selskaber
  • For at give vores gæster en god oplevelse og yde god service
  • Markedsføring generelt
  • Statistik og analyse

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Universe behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

 

Tv-overvågning:

Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesser i at kunne give dig adgang til vores Park samt i at beskytte vores lokation.  (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Oplysninger om strafbare forhold indsamlet via tv-overvågning behandles også på baggrund af Universes berettigede interesser i at opklare strafbare forhold (databeskyttelseslovens § 8, stk. 3).

Armbåndsaktiviteter og fotos:

Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesse i at kunne yde god service og give dig en god gæsteoplevelse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Universe gør opmærksom på, at billeder af andre gæster ikke må deles eller offentliggøres uden samtykke hertil.

Stemningsbilleder fra Parken:

Legitime interesser: Vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på vores legitime interesse i at kunne markedsføre os på blandt andet sociale medier. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f). Vi foretager i overensstemmelse med Datatilsynets gældende retningslinjer en helhedsvurdering med henblik på at vurdere, om offentliggørelse af billedet kræver dit forudgående samtykke.

Samtykke: Hvis helhedsvurderingen falder ud til, at offentliggørelse kræver dit forudgående samtykke, indhenter vi dette, før vi offentliggør stemningsbilleder på vores kanaler (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).

Målrettet markedsføring:

Hvis du har et Universe sæsonkort, eller en billet knyttet op på din konto, fx fordi du har oprettet en Universe-profil eller downloadet vores app, og hvis du har givet os et markedsføringsretligt samtykke, kan vi desuden bruge oplysningerne til at sende dig mere målrettet markedsføring mens du er i parken. Det gør vi på baggrund af vores legitime interesse i at sikre, at du har en god oplevelse hos os.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Optagelser fra tv-overvågning foretaget i kriminalitetsforebyggende øjemed bliver slettet eller anonymiseret senest 30 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for Universe at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med at opklare en lovovertrædelse.

Dine armbåndsdata opbevares på din konto så længe din konto aktiv, hvorefter de bliver slettet. Ønsker du dem slettet før skal du blot kontakte os.

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi overlader personoplysningerne til leverandører af forskellige services (databehandlere), som behandler personoplysningerne på vegne af Universe og i overensstemmelse med vores instruks. Vi anvender databehandlere til fx: At levere IT-systemer, software, support eller konsulentydelser. Vi videregiver dine oplysninger til tredjemand i forbindelse med markedsføring, såfremt du har samtykket til det.

I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan optagelserne videregives til politiet. Universes overvågningskameraer er registreret i politiets kameraregister. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

 

7. Hvis du parkerer på vores parkeringsplads 

Når du parkerer på vores parkeringsplads, behandler Universe dine personoplysninger. Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med håndtering af parkeringen, det forekommer med skanninger af bilens nummerplade ved indkørsel og udkørsel eller ved at bilen oprettes i vores liste over gratis parkering (f.eks. visse sæsonkorttyper og leverandører).

 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig? 

Når du parkerer på vores parkeringsplads, behandler Universe dine personoplysninger. Universe kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig: 

  • Dato og tidspunkt for dit besøg, Scanningstidspunkt for indkørsel og udkørsel
  • Billede af bilen
  • Nummerplade på bilen
  • Navn, kontaktoplysninger og øvrige oplysninger du afgiver i forbindelse med listen over gratis parkering (f.eks. visse sæsonkorttyper og leverandører). 

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger? 

Ved ankomst til Universe parkering tages der et billede af bilen for at registrere nummerpladens indkørselstidspunkt og ved udkørsel tages der igen et billede af bilen for at registrere nummerpladens udkørselstidspunkt. Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål: 

  • For at afregne parkering for biler der har benyttet parkeringspladsen
  • For at kunne opkræve kontrolafgift ved manglende betaling
  • For at administrere liste over gratis parkeringer 
  • Statistik og analyse 

  

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger? 

Universe behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag: 

Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede aftale med dig om parkering. Denne kontrakt vil være den såkaldte kvasiaftale, som du ved at parkere på et af vores parkeringsarealer er indgået i. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b). 

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? 

Billeder af foretaget i forbindelse med parkering bliver slettet eller anonymiseret senest 180 dage efter optagelsen, medmindre det er nødvendigt for Universe at opbevare optagelserne med det formål at håndtere en specifik tvist, fx i forbindelse med manglende betaling. 

 

Hvem deler vi oplysningerne med?   

Vi overlader personoplysningerne til leverandører af forskellige services (databehandlere), som behandler personoplysningerne på vegne af Universe og i overensstemmelse med vores instruks. Vi anvender databehandlere til fx: At levere IT-systemer for at håndterer parkerings og opkræve kontrolafgift. Vi videregiver dine oplysninger til tredjemand i forbindelse med markedsføring, såfremt du har samtykket til det. 

 

I tilfælde af kriminelle handlinger eller mistanke herom, kan optagelserne videregives til politiet. Universes overvågningskameraer er registreret i politiets kameraregister. Der kan desuden ske videregivelse, hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen. 

8. Hvis du arrangerer skole- og gruppebesøg

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Når du anvender vores webshop, eller booker ved at kontakte os behandler vi dine personoplysninger. Vi kan indsamle, behandle og opbevare følgende typer af personoplysninger om dig:

 

  • Kontaktpersons navn, e-mailadresse, telefonnummer (evt. adresse)
  • Dine betalingsoplysninger. Universe har ikke adgang til dine fulde betalingskortoplysninger.
  • Oplysninger om din ordre-/købshistorik
  • Oplysninger du giver, når du gennemfører et køb eller på anden måde kommunikerer med os
  • Brug af rabatkoder
  • Digitale fodspor, tekniske data og klikadfærd (fx oplysninger om, hvordan du bruger Universes webshop eller placeringsoplysninger fra enten mobil enhed eller IP-adresse)

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

 

  • Gennemførelse af ordre i Universes bookingsystem
  • Administration af ordre, reklamationer, returneringer
  • Efter besøget kan vi benytte kontaktoplysningerne på kontaktlæreren til at følge op på besøget, herunder børnenes oplevelse af besøget, de forskellige aktiviteter m.v.
  • Statistik og analyse

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Universe behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

 

  • Kontraktuelle forpligtelser: Vi behandler dine personoplysninger for at opfylde den indgåede købsaftale med dig, herunder for at kunne levere de bestilte billetter, skoleforløb, arrangementer og/eller andre ydelser og produkter, håndtere ordrebekræftelse, reklamationer, returneringer osv. (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Personoplysninger registreret i forbindelse med køb på Universes webshop opbevares i op til 6 år. opbevaringsperioden er fastsat på baggrund af opbevaringskravet i bogføringslovens § 12.

Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form, eller hvis vi er forpligtet hertil ifølge lovgivningen.

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi overlader personoplysningerne til leverandører af forskellige services (databehandlere), som behandler personoplysningerne på vegne af Universe og i overensstemmelse med vores instruks. Vi anvender databehandlere til fx: At levere IT-systemer, software, support eller konsulentydelser.

Vi kan desuden videregive dine oplysninger til banker og leverandører af betalingsløsninger, revisorer, advokater og andre rådgivere samt offentlige myndigheder, hvor loven kræver det.

 

9. Hvis du er kontaktperson hos en leverandør, samarbejdspartner mv.

Hvis du i dit professionelle virke samarbejder med Universe, herunder som ejer af enkeltmandsvirksomhed eller kontaktperson hos en af vores leverandører, lejere, konsulenter eller andre samarbejdspartnere, kan du læse nærmere om vores behandling af dine personoplysninger her.

 

Indsamling af personoplysninger

Universe kan indsamle, behandle og opbevare dine personoplysninger i følgende tilfælde:

 

  • Når din virksomhed eller den virksomhed, du arbejder hos, indgår en aftale med Universe
  • Når du har vist interesse for Universes produkter og services, fx ved at dele kontaktinformation med Universe
  • Når du eller din virksomhed er partner med Universe
  • Når du i øvrigt samarbejder og kommunikerer med Universe

 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Universe kan indsamle, behandle og opbevare følgende  om dig:

 

  • Navn, virksomhed, stillingsbetegnelse
  • Dine arbejdsrelaterede kontaktoplysninger, fx e-mailadresse, telefonnummer og adresse
  • Kontraktuelle oplysninger som fx ordrer, fakturaer, kontrakter og andre aftaler mellem din virksomhed (eller din arbejdsgiver) og Universe, som måtte indeholde fx dine kontaktoplysninger

 

Ovennævnte oplysninger kan vi modtage direkte fra dig (primært gennem e-mails og anden korrespondance med dig) eller fra din arbejdsgiver.

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Dine personoplysninger kan blive behandlet til følgende formål:

 

  • Administration af professionelle samarbejder, herunder opfyldelse af aftaler
  • Generel Kommunikation
  • Statistik og analyse

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Universe behandler primært dine personoplysninger på et eller flere af nedenstående grundlag:

 

  • Kontraktuelle forpligtelser: I visse tilfælde er behandlingen af dine personoplysninger nødvendig for at kunne opfylde en kontrakt, hvori du er part (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at administrere den daglige drift, herunder varetage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til de aftaler mv., som vi har indgået med vores samarbejdspartnere (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Personoplysninger i forbindelse med erhvervsmæssige samarbejder opbevares som udgangspunkt i op til 6 år efter aftalens eller samarbejdets ophør, medmindre der er særlige hensyn, som berettiger en længere Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

 

10. Hvis du søger job hos Universe

Når du søger om et job hos Universe, behandler vi dine personoplysninger i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

 

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi om dig?

Som led i rekrutteringsprocessen behandler Universe Science Park personoplysninger om dig, på baggrund af dit CV, video eller andet materiale, som du har vedlagt din ansøgning. Vi indsamler, behandler og opbevarer følgende typer af personoplysninger om dig:

 

  • Navn, e-mailadresse, telefonnummer
  • Øvrige oplysninger som fremgår af din ansøgning, interview eller medsendte dokumenter
  • Dato for din henvendelse
  • Profiloplysninger i tilfælde af at du udfylder en personprofilanalyse
  • Personoplysninger om dig som indsamles hos tredjepart. Eksempelvis en tidligere arbejdsgiver som du måtte have oplyst samt givet samtykke til, at vi indhenter referencer fra.

 

Universe Science Park behandler ikke følsomme personoplysninger om dig, medmindre du selv har givet os disse oplysninger. For eksempel fordi du søger en stilling, hvor disse oplysninger er nødvendige for ansættelsen.

 

Hvad er formålet med at behandle dine oplysninger?

Dine personoplysninger bliver behandlet til følgende formål:

 

  • Vurdere, om du er den rette kandidat til en ledig stilling hos Universe Science Park.
  • Kontakte kandidater pr. mail, telefon eller anden form.
  • Statistik og analyse

 

På hvilket retsgrundlag behandler vi dine oplysninger?

Vi behandler dine personoplysninger på nedenstående grundlag:

 

  • Legitime interesser: Vi kan behandle dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser i at håndtere din ansøgning, kommunikere med dig og vælge blandt potentielle kandidater (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Du får adgang til et karrierecenter, når du søger en stilling hos os. Her kan du altid redigere eller slette dine personoplysninger.

Har du ikke været logget ind i dit karrierecenter de sidste 180 dage, vil dine data blive slettet. Hvis du har deltaget i ansættelsesforløbet til sæsonjob, vil dine data dog først blive slettet efter 720 dage af hensyn til evt. genansøgning til efterfølgende sæson.

 

Hvem deler vi oplysningerne med?

Vi deler ikke dine oplysninger med andre selskaber, dog anvender vi databehandlere til at levere bl.a. IT-systemer og support heraf. Hvor vi anvender databehandlere, indgår vi databehandleraftaler med databehandlerne, så det sikres, at dine personoplysninger kun behandles til formålet og på en sikker måde.

 

11. Videregivelse til andre dataansvarlige og overladelse til databehandlere

For at opfylde ovenstående formål kan vi give tredjeparter adgang til dine personoplysninger, der på baggrund af et kontraktuelt forhold med Universe leverer relevante ydelser. Det kan fx være IT-leverandører, mail- og marketingudbydere og leverandører af IT-løsninger. Sådanne serviceleverandører vil kun behandle personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner i henhold til indgåede databehandleraftaler.

 

Som beskrevet i de forrige afsnit kan Universe også videregive dine personoplysninger til samarbejdspartnere inden for blandt andet sociale medier, annoncering og analyse. Formålet med videregivelsen er at målrette og personliggøre markedsføringen til dig via vores eller tredjeparters hjemmesider.  

 

Dine personoplysninger videregives, udover hvad der er beskrevet ovenfor, som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c) være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til: politiet, advokater, revisorer, domstolene og offentlige myndigheder

 

Hvis dine personoplysninger overføres til databehandlere eller dataansvarlige, der er etableret i lande uden for EU/EØS, der ikke har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, vil en sådan overførsel baseres på EU-Kommissionens standardkontrakter eller et andet lovlig overførselsgrundlag i overensstemmelse med kapitel V i databeskyttelsesforordningen. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere konkrete overførsler, herunder overførselsgrundlaget, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: info@universe.dk eller telefon: +45 88 81 95 00.

 

12. Dine rettigheder

·     Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig:

 

  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger
  • Du har ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger, dog med visse lovbestemte undtagelser, herunder bogføringsloven
  • Du har ret til at anmode os om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger
  • Under visse omstændigheder kan du også anmode om at modtage en kopi af dine personoplysninger samt om transmission af de personoplysninger, du har afgivet til os, til en anden dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte park afgivet. Vi vil herefter slette dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Vores nyhedsbrev kan afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet

 

13. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger, cookiepolitik og andre relevante politikker.

 

14. Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du altid kontakte Universe via e-mail eller telefon som angivet nedenfor.

 

Fonden Universe Science Park

CVR-nr. 35141375

Mads Patent Vej 1

6430 Nordborg

E-mail: info@Universe.dk

Telefon: +45 88 81 95 00

 

Hvis din klage ikke bliver løst af os, og du vil gå videre med sagen, kan du klage til Datatilsynet:

 

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Telefon: +45 33 19 32 00

 

Opdateret den 1. januar 2023.