Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Science Camp

Der er desværre udsolgt på årets Science Camp

 

Er du i tvivl om, hvad du skal lave i din sommerferie, så fortvivl ej, for her er svaret! 

.. du skal tage på Science Camp 2024 i Universe!  

I Universe Science Park afvikler vi hvert år Science Camp i skolernes sommerferie. Vi fylder campen op med masser af finurlig naturvidenskab og seje teknologier. Udover en masse forskellige naturvidenskabelige oplevelser er dagene fyldt op med hyggelige campaktiviteter, hvor målet er masser af grin og gode snakke med alle dine nye campkammerater. Science Camp er for alle, og vi gør os umage for at lave en camp, hvor der både er fuld fart på aktiviteter og leg – og samtidigt plads til fordybelse og ro. 

På en camp hos Universe Science Park får du en helt unik mulighed for at udforske parken og alle vores seje oplevelser uden for parkens åbningstid. Du kan derfor allerede nu begynde at glæde dig til at give den gas i vores vilde VR-udstilling, køre parken rundt på vores segways, konkurrere med dine nye venner i TestLab og meget mere. 

Science Camp 2024 bliver fedt! Vi glæder os allerede – og vi håber, vi ses! 

 

Campen er for både nye og tidligere deltagere. Hvis du er tidligere deltager, så vær opmærksom på at flere aktiviteter vil gå igen fra Science Camp 2023.  

 

Tilmelding 
Tilmeldingen er åben.  

Tidspunkt 
Søndag d. 7. juli kl. 16.00 til torsdag d. 11. juli kl. 15.00. 

Alderstrin 
Campen er for alle, der i sommeren 2024 har afsluttet enten 4., 5. eller 6. klassetrin.  

Forplejning 
Campen er inkl. forplejning. 

Søndag er der eftermiddagsforfriskning og aftensmad. Mandag, tirsdag og onsdag er der morgenmad, frokost, eftermiddagsforfriskning og aftensmad, torsdag er der morgenmad, frokost og eftermiddagsforfriskning.  

Ved særlige hensyn eller allergener forhør dig om mulighederne ved vores FOOD-afdeling på food@universe.dk. 

Overnatning 
Overnatningen foregår i Universes camp-telte. Deltagerne skal selv medbringe sovegrej. 
Der bliver sendt en pakkeliste ud tre uger før camp start. 

Transport 
Deltagerne står selv for transport til og fra Universe. 
I tilmeldingen er det muligt at afkrydse, om I ønsker jeres oplysninger delt på en deltagerliste, så I har mulighed for at arrangere samkørsel. 

Pris

Prisen inkluderer: 
• 4 dages program fyldt med naturvidenskab og teknologi. 
• 4 overnatninger i telt 
• Fuld forplejning 
• Camp T-shirt 

Deltagerantal 
Max. 28 deltagere (minimum 15 deltagere*) 

* Er min. antal pladser ikke afsat senest 14 dage før afholdelse af campen, vil campen blive aflyst og pengene refunderet. 

Mere info 
Senest tre uger før campens start får I en mail med yderligere info omkring campen. 

Kontakt 
Ved spørgsmål kontakt campleder Troels Nim Andersen, tran@universe.dk, 88 81 95 12 

 

  4. - 6. klassetrin

  7. juli - 11. juli

 

Man kan kun beskrive denne camp med ét ord, spektakulært! Alle er venner, og man har altid en ven tæt på. Vi prøvede en masse ting, man normalt ikke må i parken. Det var overdrevet meget det hele værd!
Alle de forventninger, der var til campen, blev indfriet og mere til. Vi har en søn, der er vant til at være lidt en outsider i sin klasse, men på kampen var han tilpas på alle parametre. Han strålede hele vejen hjem igennem telefonen, når vi en sjælden gang hørte fra ham. Tusind tak for en helt igennem veltilrettelagt camp til stor glæde for vores børn.
Det var mega sjovt, og jeg fik virkelig mange nye venner, og vi lavede en masse hyggelige ting sammen. Jeg syntes helt klart at man skulle prøve det, hvis man ikke har prøvet det allerede.
For os som forældre er det skønt at sende sit barn på en velorganiseret Camp - hvor børn fra hele landet mødes og får fem skønne dage. Det var en yderst tilfreds dreng at få hjem - mættet med skønne nye oplevelser, ny viden klar på at skulle afsted igen næste gang det er muligt. Det er ikke en camp som andre - her kommer alle parametrene spil - hvor læring bliver leg - og fremmede bliver venner.

Searching Availability...