Science Camp

Science Camp 2023 er afviklet. Der vil komme ny information og datoer op hurtigst muligt. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil være den første til at få besked, når Science Camp 2024 bliver sat til salg.

Er du i tvivl om, hvad du skal lave af fede ting i din sommerferie, så fortvivl ej, for her er svaret!

 

I Universe Science Park afvikler vi hvert år Science Camps i skolernes sommerferie. Vi fylder campen op med masser af finurlig naturvidenskab og seje teknologier. Udover en masse forskellige naturvidenskabelige oplevelser er dagene fyldt op med hyggelige campaktiviteter med alle de andre nysgerrige campdeltagere.

På en camp hos Universe Science Park får du en helt unik mulighed for at udforske parken og alle vores seje oplevelser uden for parkens åbningstid. Du kan derfor allerede nu begynde at glæde dig til at give den gas i vores vilde VR-udstilling, køre parken rundt på vores segways, udforske højderne på SkyTrail, konkurrere med dine nye venner i TestLab og meget mere.

- Så er du nysgerrig og tosset med at nørde og have det sjovt – så er Science Camp i Universe Science Park lige noget for dig!

Campen er for både nye og tidligere deltagere. Hvis du er tidligere deltager, så vær opmærksom på at flere aktiviteter vil gå igen fra Science Camp 2022.

 

Tilmelding
Tilmeldingen åbner snarest. Skriv dig op til nyhedsbrevet og vær den første, der får besked.

Tidspunkt
Kommer snarest

Alderstrin
Campen er for alle, der i sommeren har afsluttet enten 4., 5. eller 6. klassetrin.

Kontakt
Ved spørgsmål kontakt campleder Sigrid Krogslund, sikr@universe.dk, 88 81 95 58

  4. - 6. klassetrin

 Kommer snarest

 2495 kr.

Det var mega sjovt, og jeg fik virkelig mange nye venner, og vi lavede en masse hyggelige ting sammen. Jeg syntes helt klart at man skulle prøve det, hvis man ikke har prøvet det allerede.
For os som forældre er det skønt at sende sit barn på en velorganiseret Camp - hvor børn fra hele landet mødes og får fem skønne dage. Det var en yderst tilfreds dreng at få hjem - mættet med skønne nye oplevelser, ny viden klar på at skulle afsted igen næste gang det er muligt. Det er ikke en camp som andre - her kommer alle parametrene spil - hvor læring bliver leg - og fremmede bliver venner.
Det var fedt at sove i telt og være langt væk hjemmefra – men helt naturligt føltes de andre deltagere som ens nye familie for dagene.

Searching Availability...