Science Days

Kunne du tænke dig en uforglemmelig sommerferieoplevelse med masser af naturvidenskab, sjov, teknologi, nye venner og leg? Så se her!

 

Det er nu tredje gang, at Universe Science Park inviterer indenfor til Science Days i skolernes sommerferie.

Science Days er fire dage i sommerferien, hvor deltagerne kan se frem til masser af aktiviteter i naturvidenskabens tegn, mens forældrene stadig er på arbejde. Der kommer fuld fart på, når deltagerne både får mulighed for at 3D printe, køre på segways, prøve virtual reality, programmere robotter, bygge vandraketter og meget meget mere.

Der bliver kun begrænset mulighed for tid på egen hånd i Universe Science Park. Campen vil hver dag starte med en aktivitet ved en af parkens attraktioner, men derudover vil campen primært foregå udenfor parken.

Vi håber derfor, du er nysgerrig og tosset med at nørde og have det sjovt, og at du er klar på masser af sjov sammen med nogle nye venner? – For så er Science Days 2023 i Universe lige noget for dig, og vi kan slet ikke vente med at se dig!

Science Days er for både nye og tidligere deltagere. Hvis du er tidligere deltager, så vær opmærksom på at flere aktiviteter vil gå igen fra Science Days 2022.

 

Tilmelding
Tilmeldingen åbner snarest. Skriv dig op til nyhedsbrevet og vær den første, der får besked.

Tidspunkt
Mandag til torsdag i uge 26 (26. - 29. jun. 2023) fra kl. 8.45-15.
Der vil være mulighed for gratis pasning i tidsrummene kl. 8-8.45 og 15-16.

Alderstrin
Campen er for alle, der i sommeren 2023 har afsluttet enten 4., 5. eller 6. klassetrin.

Lokalitet
Campens base er i Universe Science Parks undervisningsfacilitet FUF. Bygningen er en gammel lade, der er bygget om til undervisningslokaler.

Forplejning
Campen er inkl. formiddags- og eftermiddagsforfriskning.
Deltagerne skal selv medbringe madpakke til frokost.

Transport
Deltagerne skal selv stå for transport til og fra Universe.

I tilmeldingen er det muligt at afkrydse, om I ønsker jeres oplysninger delt på en deltagerliste. Deltagerlisten giver mulighed at arrangere samkørsel.

Der går offentlige busser til og fra Universe både nord og syd fra. Der vil være mulighed for at tilvælge gratis afhentning og aflevering ved udvalgte busafgange. I tilmeldingen kan I krydse af, om det har interesse, og I bliver herefter kontaktet på mail ca. 14 dage før campens start med info om, hvilke bustider, det drejer sig om.

Pris
1095kr pr. deltager for alle fire dage.

Prisen inkluderer:
• 4 dages program fyldt med naturvidenskab og teknologi fra kl. 9-15.
• Formiddags- og eftermiddagsforfriskning hver dag.
• Camp T-shirt
• Mulighed for pasning i tidsrummet 8-8:45 og 15-16.
• Mulighed for afhentning og aflevering ved offentligbusstoppested.

Deltagerantal
Max. 28 deltagere (minimum 15 deltagere*)

* Er min. antal pladser ikke afsat senest 14 dage før afholdelse af campen, vil campen blive aflyst og pengene refunderet.

Mere info
Senest tre uger før campens start får I en mail med yderligere info omkring campen. I denne mail vil I også skulle tage endelig stilling til, om I ønsker pasning (8-8:45 og 15-16), og om I ønsker afhentning / aflevering ved et offentligt busstoppested.

Kontakt
Ved spørgsmål kontakt Campleder Sigrid Krogslund, sikr@universe.dk, 88 81 95 58

 4. - 6. klassetrin

 26. - 29. jun. 2023

 1095 kr.

Det var 4 dage, hvor min søn hver dag kom hjem og var et stort smil samt fortalte om alle de fantastiske oplevelser, som han havde haft. Man giver sit barn en helt unik oplevelse, hvor der er spændende oplevelser hver dag, og de møder nye venner. Et event, hvor der er tænkt på alt, så man trygt kan sende sit barn afsted.
Det har været rigtig sjovt og en oplevelse for livet. Spændende ting at lave, og fik nye venner. Helt klart noget jeg kan anbefale.

Searching Availability...

Vind 4 sæsonkort

Vind 4 sæsonkort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 sæsonkort til sæson 2023

Tilmeld mig
Brug hashtagget #universedk

Brug hashtagget #universedk