Science Days

Science Days 2023 er afviklet. Der vil komme ny information og datoer op hurtigst muligt. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du vil være den første til at få besked, når Science Days 2024 bliver sat til salg. 

Kunne du tænke dig en uforglemmelig sommerferieoplevelse med masser af naturvidenskab, sjov, teknologi, nye venner og leg? Så se her!

 

Det er nu tredje gang, at Universe Science Park inviterer indenfor til Science Days i skolernes sommerferie.

Science Days er fire dage i sommerferien, hvor deltagerne kan se frem til masser af aktiviteter i naturvidenskabens tegn, mens forældrene stadig er på arbejde. Der kommer fuld fart på, når deltagerne både får mulighed for at 3D printe, køre på segways, prøve virtual reality, programmere robotter, bygge vandraketter og meget meget mere.

Der bliver kun begrænset mulighed for tid på egen hånd i Universe Science Park. Campen vil hver dag starte med en aktivitet ved en af parkens attraktioner, men derudover vil campen primært foregå udenfor parken.

Vi håber derfor, du er nysgerrig og tosset med at nørde og have det sjovt, og at du er klar på masser af sjov sammen med nogle nye venner? – For så er Science Days 2023 i Universe lige noget for dig, og vi kan slet ikke vente med at se dig!

Science Days er for både nye og tidligere deltagere. Hvis du er tidligere deltager, så vær opmærksom på at flere aktiviteter vil gå igen fra Science Days 2022.

 

Tilmelding
Tilmeldingen er lukket på hjemmesiden. Der er stadig to ledige pladser. Kontakt sikr@universe.dk, hvis du er interesseret. 

Tidspunkt
Kommer snarest

Alderstrin
Campen er for alle, der i sommeren har afsluttet enten 4., 5. eller 6. klassetrin.

Kontakt
Ved spørgsmål kontakt Campleder Sigrid Krogslund, sikr@universe.dk, 88 81 95 58

 4. - 6. klassetrin

 Kommer snarest

 1095 kr.

Det var 4 dage, hvor min søn hver dag kom hjem og var et stort smil samt fortalte om alle de fantastiske oplevelser, som han havde haft. Man giver sit barn en helt unik oplevelse, hvor der er spændende oplevelser hver dag, og de møder nye venner. Et event, hvor der er tænkt på alt, så man trygt kan sende sit barn afsted.
Det har været rigtig sjovt og en oplevelse for livet. Spændende ting at lave, og fik nye venner. Helt klart noget jeg kan anbefale.

Searching Availability...