Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Science Days

Kunne du tænke dig en uforglemmelig sommerferieoplevelse med masser af naturvidenskab, sjov, teknologi, nye venner og leg? Så se her! 

I Universe mener vi, at vi har fundet den allerbedste måde at kickstarte skolernes sommerferie på, så igen i år starter vi ferien med at invitere en masse nysgerrige børn indenfor til Science Days.  

Science Days er fire hverdage, hvor deltagerne kan se frem til masser af aktiviteter i naturvidenskabens tegn, mens forældrene stadig er på arbejde. Der kommer fuld fart på, når deltagerne både får mulighed for at 3D printe, køre på segways, prøve virtual reality, programmere robotter, bygge vandraketter og meget meget mere. 

Hver dag begynder vi dagen med en fed aktivitet ved en af parkens attraktioner, men derudover vil campen primært foregå i Universes undervisningslokaler. Da vi har mange aktiviteter på programmet, vil der kun være begrænset mulighed for tid på egen hånd rundt i parken.  

I Universe gør vi os umage for at skabe rammerne for fire dage fyldt med spændende naturvidenskabelige oplevelser, hvor vi hver dag får smil på læben og bliver klogere sammen med en masse nye venner. Vi håber derfor, at du har lyst til at være med!  

Vi ses til Science Days 2024!  

 

Science Days er for både nye og tidligere deltagere. Hvis du er tidligere deltager, så vær opmærksom på at flere aktiviteter vil gå igen fra Science Days 2023. 

 

 

Tilmelding 
Tilmeldingen åbner snarest. Skriv dig op til nyhedsbrevet og vær den første, der får besked.  

Tidspunkt 
Mandag til torsdag i uge 27 (1. juli  - 4. juli 2024) fra kl. 8.45-15. 
Der vil være mulighed for gratis pasning i tidsrummene kl. 8-8.45 og 15-16. 

Alderstrin 
Campen er for alle, der i sommeren 2024 har afsluttet enten 4., 5. eller 6. klassetrin.  

Lokalitet 
Campens base er i Universe Science Parks undervisningsfacilitet FUF. Bygningen er en gammel lade, der er bygget om til undervisningslokaler. 

Forplejning 
Campen er inkl. formiddags- og eftermiddagsforfriskning. 
Deltagerne skal selv medbringe madpakke til frokost.  

Prisen inkluderer:
• 4 dages program fyldt med naturvidenskab og teknologi fra kl. 9-15.
• Formiddags- og eftermiddagsforfriskning hver dag.
• Camp T-shirt
• Mulighed for pasning i tidsrummet 8-8.45 og 15-16.
• Mulighed for afhentning og aflevering ved offentligbusstoppested.  

Transport 
Deltagerne skal selv stå for transport til og fra Universe.  

I tilmeldingen er det muligt at afkrydse, om I ønsker jeres oplysninger delt på en deltagerliste. Deltagerlisten giver mulighed at arrangere samkørsel.  

Der går offentlige busser til og fra Universe både nord og syd fra. Der vil være mulighed for at tilvælge gratis afhentning og aflevering ved udvalgte busafgange. I tilmeldingen kan I krydse af, om det har interesse, og I bliver herefter kontaktet på mail ca. 14 dage før campens start med info om, hvilke bustider, det drejer sig om. 

Deltagerantal 

Max. 28 deltagere (minimum 15 deltagere*) 

* Er min. antal pladser ikke afsat senest 14 dage før afholdelse af campen, vil campen blive aflyst og pengene refunderet. 

Mere info 
Senest tre uger før campens start får I en mail med yderligere info omkring campen. I denne mail vil I også skulle tage endelig stilling til, om I ønsker pasning (8-8.45 og 15-16), og om I ønsker afhentning / aflevering ved et offentligt busstoppested. 

Kontakt 
Ved spørgsmål kontakt Campleder Sigrid Krogslund, sikr@universe.dk, 88 81 95 58 

 

 4. - 6. klassetrin

  1. juli  - 4. juli 2024

 

Det var 4 dage, hvor min søn hver dag kom hjem og var et stort smil samt fortalte om alle de fantastiske oplevelser, som han havde haft. Man giver sit barn en helt unik oplevelse, hvor der er spændende oplevelser hver dag, og de møder nye venner. Et event, hvor der er tænkt på alt, så man trygt kan sende sit barn afsted.
Det har været rigtig sjovt og en oplevelse for livet. Spændende ting at lave, og fik nye venner. Helt klart noget jeg kan anbefale.

Searching Availability...