Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Beat the Storm

Værd at vide

  • For de unge
  • Aktiviteter
  • Indendørs
  • Man skal være min. 120 cm. høj
  • Beat the Storm frarådes gæster, der lider af epilepsi, har et svagt hjerte, er gravid, har rygproblemer eller en skade.
  • Vores guider kan til enhver tid nægte adgang til Beat the Storm, hvis sikkerhedsproceduren ikke overholdes.
  • Du må prøve niveau 2 hvis du er over 135cm

Prøv kræfter mod stormen

Nu kan I få en stormende oplevelse i  Beat the Storm, hvor I kan prøve kræfter med en ægte orkansimulator. Her skal I forsøge at bevæge jer imod en vindmodstand af orkanstyrke på helt op til 32,7 m/s. I kan kæmpe mod hinanden som familie når I bevæger ned af de 4 baner eller du kan selv forsøge at blive bedre. I kan prøve den seje oplevelse på flere niveau styrker.

Beat the Storm kan I opleve i det nye område Air Zone, som skal formidle læring om vind til jer, der er nysgerrig på nogle af naturens helt store kræfter. Hvad er luft og vind og hvordan påvirker det os som menneske, kan vi få luft til at bevæge sig, og hvordan kan vi selv ændre på vores form for at formindske vindmodstanden, når vi bevæger os ude i en storm eller orkan? I vil kunne se luften og mærke den. I kan blive klogere på hvorfor det blæser rundt i hele verdenen, og hvor vinden kommer fra! Oplev hvordan vi bruger vinden til at lave energi, og find ud af hvad aerodynamik betyder i vores hverdag.

Kamilla Stentoft Madsen, Vejle
Vi har haft en fantastisk hyggelig og lærerig dag i Universe (lige fra åben til luk) :) Det er en smuk og meget hyggelig park, med masser af steder at nyde sin madpakke. Derudover er personalet venlige, hjælpsomme og engagerede i deres arbejde :)
- Kamilla Stentoft Madsen, Vejle