Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Virtual Coaster

Værd at vide

  • For de unge
  • Aktiviteter
  • Indendørs
  • Man skal være min. 110 cm. høj
  • Maksimalt tilladt højde er 197 cm
  • Maksimalt tilladt vægt er 100 kg
  • Lider du af epilepsi, er det ikke tilladt at bruge VR-oplevelserne

Klar til et sus i maven og vind i håret med Virtual Coaster?

Et hurtigt dyk, et skarpt sving og livlige loops. Nu går det stærkt! Forvent masser af adrenalinsus og kilder i maven i vores superseje Virtual Coaster. Vognene kører ingen steder, men giver jer til gengæld rysteture og vind i håret, når I suser op og ned i fuld fart. Som noget ganske særligt kan I selv designe, hvordan den virtuelle forlystelse skal være. Det er nemlig jer og jeres finger, der tegner banen!

Grib godt fast og vær klar på at grine, for i en Virtual Reality Roller Coaster kan alt lade sig gøre. Hvordan skal jeres rutsjebane se ud?

 

Bliv en vaskeægte rutsjebane-arkitekt

Med hjælp fra vores guide kan I forvandle jeres næste tur helt efter jeres egen smag. I vores Virtual Coaster får I nemlig selv muligheden for at konstruere lige præcis den virtuelle rutsjebanetur, I har mod på.

Skal rejsen være lang, have masser af fart eller gå stejlt op? I bestemmer helt selv, hvor lang og vild den skal være. De uendeligt antal  designs af rutsjebaner giver jer masser af sus i maven - hver gang! På den måde kan I altid få en unik oplevelse, når I stiller jer i kø til Virtual Coaster i Universe.

Inviter jeres kammerater eller mor og far med om bord på kreationen og få trænet jeres lattermuskler. Hele turen kan I opleve sammen som familie, da der er plads til fire personer i alt.

 

En sjov VR rutsjebane for enhver

Er en af jer ikke til fart? Den spektakulære oplevelse er ikke kun sjov for gæsterne, der prøver den, men bestemt også for jer, der venter spændt. Ved vores Virtual Reality Roller Coaster kan I som tilskuere nemlig følge med i turen på en smart fladskærm. Det giver jer som familie en social og hæsblæsende tur, uanset om I er til virtuelle rutsjebaner eller ej. Gå ikke glip af den forbløffende oplevelse, hvor I virkelig bliver testet. Det bliver med garanti en vild og uforglemmelig tur.

Hold øje med kalenderen, for vores Virtual Reality Roller Coaster har begrænsede åbningstider på hverdage uden for skolernes ferie.

Kamilla Stentoft Madsen, Vejle
Vi har haft en fantastisk hyggelig og lærerig dag i Universe (lige fra åben til luk) :) Det er en smuk og meget hyggelig park, med masser af steder at nyde sin madpakke. Derudover er personalet venlige, hjælpsomme og engagerede i deres arbejde
- Kamilla Stentoft Madsen, Vejle