Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Bæredygtighedsrapporter

I Universe har vi forpligtiget os til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vi arbejder med bæredygtighed ud fra forskellige forhold, som miljø og klima, sociale forhold og ledelsesmæssige forhold, som vi fremover rapporter på hvert år:

 

Environment – klima og miljø

Universe skal skabe grønne og bæredygtige løsninger med mindre miljø-og klimaaftryk. Vi er Green Attraction-certificeret og arbejder kontinuerligt på at identificere, prioritere og opfylde flere bæredygtighedskriterier. Vi har en målsætning om at være CO2-neutrale for scope 1 og 2 og søger og afprøver kontinuerligt energi- og ressourcebesparende løsninger. Vi måler nøjagtigt vores energiforbrug for at kunne identificere og handle på at nedbringe det og afsøger muligheder for CO2-kompensation. Vi arbejder også på at synliggøre og kommunikere vores bæredygtige indsatser bedre og integrere bæredygtighed i vores formidlingsindhold. Vi fokuserer på at mindske miljøaftrykket per gæst ved bl.a. sortere affald, tilbyde mere klimavenlige spisesteder med fokus på affaldsformindskelse, tilbyde souvenirs med fokus på genbrug og genbrugsmaterialer samt synliggøre muligheder for mere klimavenlig transport.

 

Social – sociale forhold

På det sociale område ønsker vi at sikre tilfredse gæster og medarbejdere. Vi har derfor fokus på øget tilgængelighed for synlige og usynlige handicaps. Vi monitorerer vores medarbejders tilfredshed med deres arbejde i Universe for at opretholde høj trivsel blandt medarbejderne, og vi har fokus på diversitet og inklusion i ansættelsesprocessen. I Universe kobler vi STEM-fagene til bæredygtighed ved at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri og tilbyder spændende skoleforløb, der kan inspirere elever og undervisere på alle alderstrin.

 

Governance – ledelsesforhold

Også på det ledelsesmæssige område fokuserer vi på bæredygtige beslutninger ved at stille krav til vores leverandører, som er med til at sætte den grønne dagsorden. Vi sikrer at bæredygtige indkøb forankres i hele organisationen igennem vores indkøbspolitik.

 

 

Læs mere om Universe konkrete bæredygtige indsatser i vores ESG-rapport.

2022 rapport

2023 rapport