Brand & Redning

Oplev hverdagens helte helt tæt på.

Hold på hat og briller d. 10. juni kommer brand og redning forbi Universe. Det bliver en helt eksplosiv oplevelse som I ikke vil gå glip af. Oplev masser af aktion og spænding når hverdagens helte kommer forbi og deler ud af deres spændende viden og erfaring. 

I kan bl.a. møde ambulance, politi og brandbiler fra lokale byer der helt sikkert er klar på en selfie og at vise jer deres udstyr.

Motor Mille er også med og leverer et fantastisk show. Sønderborg Lufthavn slutter sig også til os og giver dig en fantastisk mulighed for at se de flyvende helte i aktion.

Derudover vil Sønderborg Ungdomsbrandværn også være til stede og dele ud af deres viden og erfaringer om brand og redning. Lastbilkaravanen bringer Magda med, der vil underholde både store og små med to spændende shows.

For børnene vil der være masser af aktiviteter hele dagen og Beredskabsforbundet kommer og deler malebøger ud, som børnene kan tage med hjem, og der vil selvfølgelig være masser af muligheder for at tage billeder med brandbilerne, ambulance og politi.

Så kom og vær med til en fantastisk dag med masser af underholdning, læring og oplevelser for hele familien på Eventet Brand og Redning i Universe den 10. juni. 

 

Show program:

Motor Mille show kl. 11.00

Magda Lastbilkaravanen kl. 12.30

Magda Lastbilkaravanen kl. 14.00

 

Deltagerliste:

Motor Mille

FTD/Lastbilkaravanen + Magda

Havnbjerg Brandværn

Egen Brandværn

Lufthavnsberedskabet

Sønderborg Ungdomsbrandværn

Politi

Ambulance Syd

Beredskabsforbundet

Svenstrup frivillige brandværn

Værd at vide

  • For hele familien
  • 10.06.2023
  • 10.00 - 17.00
  • Vi kan ikke garantere alles tilstedeværelse, da de er i beredskab og kan blive kaldt ud i løbet af dagen

Kommende events

Se alle events