Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

Universe Science Park lyser igen i mørket.

02-10-2023 kl. 08.43

Lysfestivalen Universe After Dark var sidste år en stor succes for parken på Nordals, og derfor tændes der igen lys efter parkens andre aktiviteter er lukket ned, og mørket er brudt frem. Gæsterne mødes af stemningsfuldt lys, lærerige installationer og tre nye specialoplevelser på deres tur rundt i mørket til fods.

 

"Vi har sammen med vores tyske partner World of Light igen designet og sammensat en familieoplevelse, hvor børn, unge og voksne sammen kan blive fascineret og lære om lys gennem smukke oplevelser og leg, hvilket er hele vores formål med lysfestivalen," siger Brian Jørgensen og fortsætter:

 

"Til denne lysfestival har vi krydret oplevelsen med selvlysende sæbebobler 'Glow Bubbles,' og vores stormsimulator 'Beat the Storm' kan prøves i mørket med lys og lyd. For at give gæsterne endnu en specialoplevelse bliver de denne gang ført lidt 'behind the scenes,' og mere kan jeg ikke afsløre på nuværende tidspunkt," siger Brian Jørgensen, salgs-, marketing- og forretningsudviklingschef fra Universe.

 

Det er i år anden gang, gæsterne kan gå på stierne rundt i parken og blive klogere på lysets evner, og det kan de fra fredag den 13. oktober kl. 18. På turen rundt i parken efter mørkets frembrud vil børn og voksne møde spektakulære lysopsætninger på træer og bygninger, som vil give dem følelsen af, hvad farver og lys kan, selvlysende materialer, lysets refleksion i vand og meget mere. Flere "Lær om lys"-spots på turen giver gæsterne en forklaring på nogle af de spørgsmål, der kan opstå. Gæsterne kan prøve den populære attraktion Beat the Storm i mørket, hvor lys og lyd nu giver dem en ny og mere intens oplevelse.

 

Fakta om Universe after dark:

Universe after dark starter den 13. okt. og slutter 28. okt.

Universe after dark er en udendørsoplevelse.

Tidspunkter er fra kl. 18. til kl. 21.00.

Gåturen rundt varer ca. 1 time.

Der vil være specielle madboder.

Dato og tidspunkt skal vælges inden ankomst.

Gratis parkering til Universe after dark.

OBS. Alle normale aktiviteter og spisesteder er åbne i efterårsferien fra kl. 10 til kl. 17.

 

Om Universe Science Park:

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 141.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

 

Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://shorturl.at/kBKQZ

 

Mangler du noget?

 

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Brian Jørgensen, salgs-, marketing- og forretningsudviklingschef.

bjo@universe.dk

Telefon: 88819515