Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

”Robot Minigolf” og andre robotter rykker ind i Universe til Børnenes Robotfestival.

08-05-2023 kl. 13.28

”Robot Minigolf” og andre robotter rykker ind i Universe til Børnenes Robotfestival.

Lørdag den 13. maj slipper Universe Science Park sammen med 14 samarbejdspartnere robotterne løs i parken. ’Robot Hans’ er en af udstillerne og han er med til festivalen for femte gang, denne gang med robot-minigolf.

”Jeg har vel gjort min hobby til mit levebrød og det er udsprunget igennem mit daværende fritidsarbejde med Coding Pirates og Universe. Samarbejdet går tilbage til 2018 og førte dengang til mine første opgaver, såsom workshops, undervisning og konsulentarbejde”, udtaler Robot Hans, hvis navn egentlig er Hans Klysner, og fortsætter:

”Det er vigtigt for mig at udvikle aktiviteter med robotteknologi til børn og voksne, der kan inspirere og understøtte iværksætteri inden for robotteknologi. Og efter at mit første spil ”Robot- Bob” vandt en pris har det taget fart, så nu kan jeg genbesøge Universe med mit eget festivalkoncept ”Robot Games” og nyheden ”Robot Minigolf”. Leg og ahaoplevelser er uden tvivl drivkraften i at skabe interessen for robotter hos parkens gæster, som jeg glæder mig til at give dem igen den 13. maj”, udtaler Hans Klysner, indehaver af Robotworkshop.

Parkens gæster vil hos Robot Hans kunne prøve Robot Battle, som er en robotkamp, hvor to deltagere kæmper mod hinanden, Robot-Bob der er et klassisk bobspil med robotter, styret af game controllere og nyheden Robot Minigolf med baner med drilske og udfordrende forhindringer.

Robot Hans er kun en af de 14 udstillere. Gæsterne vil også kunne lære at programmerer hos Coding Pirates, bygge deres egen loppebot hos Teknologiskolen, se TinyMobileRobots der kan optegne fodboldbaner og parkeringspladser og mange andre spændende robotaktiviteter til alle aldre.

Program for Robot Festival Kl. 10:00 til 17:00:

 

Byg og programmere:

Børstebotten - Byg din egen Børstebot og få den med hjem. 

Teknologiskolen - Prøv at bygge en avanceret loppebot og robotbil.

UR Robots - Robotudstilling, hvor der kan programmeres.

 

Leg & lær:

Odense kommune - Kom og leg med Bluebotten.

Robot Games - Tag duellen op i robotkampe.

Coding Pirates - Leg og programmer med små robotter.

Kodesmart.dk. - Byg små loppebotter.

RobotNordic - Alle kan prøve Dobots

Se, spørg & forstå:

Syddansk Universitet - Hvordan virker en satellit og mød en raketklub.

Eduard.dk - Viser en laserskærer-oplevelse på tæt hold.

Alborg Universitet - Hils på robothunden Spot

TinyMobileRobots - viser hvordan de bruges til at tegne fodboldbaner og parkeringspladser op.

Jeppe & Lasse - Aarhus Universitet - Præsentation af en robot, der skal hjælpe med at indsamle data om isdannelsen på en ø i Grønland.

OBS. Der kan forekomme egen betaling på nogle workshops og pauser for udstillerne.

Om Universe Science Park:

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 141.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://bit.ly/41XpHVz

 

Mangler du noget?

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe.

molo@universe.dk

Telefon: 8881 9516