Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

Oplevelsesparken Universe skal igen ansætte et stort antal medarbejdere.

11-01-2024 kl. 10.03

Oplevelsesparken Universe skal igen ansætte et stort antal medarbejdere.

 

Universe Science Park er igen på udkig efter et stort antal af de helt rigtige sæsonansatte til den kommende åbningssæson. Universe skal i alt bruge 150 medarbejdere, der kan sætte parkens gæster i første række til den kommende sæson. Antallet af sæsonansættelser i parken har været stigende siden 2016.

 

”Vi har nu taget hul på ansættelsesprocessen, hvor første step for ansøgerne er en jobworkshop. Vi leder altid efter de mest servicemindede medarbejdere og vi søger efter personale til alle funktioner i parken såsom billet, butik, spisesteder og de mange aktiviteter”, udtaler Christina Smidt, HR-partner i Universe.  

 

Parken har den første åbningsdag lørdag den 23. marts, hvor rigtig mange af de helt nye og de rutinerede sæsonansatte skal være klar til at modtage sæsonens første gæster fra kl. 10. I 2016 var der omkring 100 sæsonansatte i Universe, men de seneste år har parken øget antallet hver år og forventer at søge efter endnu flere i 2025, hvor Nordborg Ressort står færdig ved siden af oplevelsesparken. Universe skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse, det er dog et krav, at ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk. Alle, der er interesseret i et job i Universe, kan ansøge nu.

 

”Universe er en stor turistspiller på Nordals, og vi skal igen i år ud at ansætte en stor flok skønne medarbejdere, der kan give vores gæster smil på læben og mindeværdige oplevelser med hjem i bagagen. Vi har brug for både dem der kan arbejde på hverdage samt i weekender og på helligdage. Man bliver en del af et fælles team, hvor kollegaerne bliver ens venner”, udtaler Christina Smidt, HR-partner i Universe.  

 

Fakta om sæsonjob:

For at søge sæsonjob i Universe skal man have afsluttet 9. klasse, inden den første vagt og udfylde et online ansøgningsskema. For at komme i betragtning skal man også kunne deltage på en jobworkshop, og derfra skal ansøgerne også kunne deltage på en uddannelsesdag. Ansøgningsfristen er søndag d. 21/1-24. på:

Job | Læs om dit næste job her (universe.dk)

 

o   Jobworkshop datoer:
Lørdag d. 3/2-24

Søndag d. 4/2-24
Tirsdag d. 6/2-24

o   Uddannelsesdags datoer:
Torsdag d. 22/2-24
Lørdag d. 24/2-24
Søndag d. 25/2-24

 

 

Om Universe Science Park:

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 144.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

Se mere på www.universe.dk

 

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://shorturl.at/szDEN

Mangler du noget?

 

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

 

Christina Smidt, HR-partner i Universe.

chje@universe.dk

Telefon: 8881 9528