Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

Nikolajs gymnasiejob blev til et fuldtidsjob med udvikling

28-02-2023 kl. 13.02

 

Nikolaj Jepsen fra Sønderborg havde hans første sæsonjob i Universe Science Park tilbage i 2016 og håbede dengang på, at kunne forblive i jobbet hans gymnasietid ud. I dag er han 25 år og arbejder stadig i Universe, hvor årene i oplevelsesparken har givet ham en stor del erfaring og udvikling.
”De første år som sæsonansat var sjove og spændende, med en masse unge på samme alder og jeg blev ved med at søge tilbage på grund af sammenholdet og de muligheder for udvikling, der hele tiden dukkede op”, udtaler Nikolaj Jepsen og fortsætter:
”Det har passet med at jeg har læst i Århus og på SDU i Sønderborg, som sammen med jobbet i Universe har givet mig endnu flere kompetencer og i dag er jeg oplevelseskoordinator med undervisningsansvar og ansvar ved attraktionerne i parken”, udtaler Nikolaj Jepsen, oplevelseskoordinator i Universe.
Parken har første åbningsdag lørdag den 1. april og der skal Nikolaj Jepsen, samt rigtig mange af de helt nye og de rutinerede sæsonansatte være klar til at modtage de første gæster. I 2016 var der omkring 100 sæsonansatte i Universe, og de seneste år har parken forøget antallet til de nu 150 sæsonmedarbejdere, der søges til denne sæson. Universe skeler ikke til køn, alder, baggrund eller uddannelse, det er dog et krav, at ansøgerne skal kunne tale og forstå dansk. Alle, der er interesseret i et job i Universe, kan ansøge nu.
”Vi er vildt glade for alle dem, der genansøger til sæsonjob i Universe og vi arbejder altid på at tilbyde dem nye og spændende kompetencer, men vi er også bevidste om, at det er fællesskabet der trækker, så der skal være plads til sjove arrangementer og en god teamfølelse”, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef i Universe, og fortsætter:
”Til sæson 2023 er der også behov for rigtig mange nye kolleger, både til job i hverdagene og weekenderne, som har lyst til at blive en del af Team Universe, opleve den positive stemning og få en masse nye venner blandt kollegerne”, udtaler Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef i Universe.

 

Fakta om sæsonjob i Universe:
For at være sæsonansat i Universe skal man have afsluttet 9. klasse inden den første vagt.
Der skal udfyldes et online ansøgningsskema af ansøgeren.
Der forventes, at man kan arbejde minimum 5 uger i højsæsonen (skolernes sommerferie) og minimum hver anden weekend før og efter højsæsonen.
Man skal kunne tale og forstå dansk.
Alle indkomne ansøgninger gennemgås, og man vil blive kontaktet med henblik på eventuel deltagelse i en jobworkshop.

Vigtige datoer:
Ansøgningsfrist søndag den 22. januar 2023.
Jobworkshop:
• Lørdag d. 4. februar 2023
• Søndag d. 5. februar 2023
• Tirsdag d. 7. februar 2023
• Onsdag d. 8. februar 2023
Uddannelsesdage:
• Torsdag d. 23. februar 2023
• Lørdag d. 25. februar 2023
• Søndag d. 26. februar 2023