Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

MGP- stjerner, børnedisko og tulipanløg er en del af børnenes sankthansaften i Universe.

20-06-2023 kl. 07.09

MGP- stjerner, børnedisko og tulipanløg er en del af børnenes sankthansaften i Universe.

 

På fredag kl. 17 åbner dørene i Universe på Nordals til den traditionsrige sankthansaften, men i år er det med børnene i fokus og helt uden bål. De mange besøgende får en mulighed for at møde og komme tæt på MGP stjerner, danse til børnedisko og fylde en pose med tulipanløg.

 

Vi har i lang tid haft et ønske om, at vi til sankthans kunne give vores gæster lidt mere end bål og tulipanløg, sidste år var startskuddet til at komme ned i børnehøjde, hvor vi havde heksen og Ballon Finn til at lege med børnene og sammen med børnemusik, viste det sig som en succes”, udtaler Morten Lorenzen og fortsætter:

”I år tager vi udgangspunkt i sidste års succes, og forsøger at skabe nogle mindst lige så hyggelige rammer for børnene og deres forældre, når vi har inviteret MGP deltagerere, Ballon Finn og et børnedisko. Jeg glæder mig personligt til at møde børnene i nogle nye sankthansoplevelser og forhåbentlig giver dette år en masse brede smil og sjove danse for alle”, udtaler Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe.

På scenen præsenterer Mikkel fra MGP21, Frederik og The Five, som er deltagerne fra dette års MGP23. De vil optræde live og give alle en musikalsk oplevelse, med masser af energi og talent. Isso fra MGP22 springer også på scenen og holder en fest med alle gæsterne i parken. Har man ikke fået nok musik og dans, er der efter MGP Show et børnedisko med fart på.

 

Universe deler igen i år gratis tulipanløg ud til haveinteresserede gæster og dette foregår ved klatrebanen Sky Trail og man opfordres til selv at medbringe poser til løgene.

 

Under festlighederne vil der være spisesteder åbne, hvor der kan købes pølser, fish & chips, is, candyfloss og øl og sodavand. Alle parkens attraktioner er lukket denne aften.

 

Program for sankthansaften:

Kl. 17.00 Åbner dørene, og Ballon Finn byder velkommen ved indgangen.

Kl. 18.00 til 19.00 MGP-fest med optrædener fra Frederik og The Five, Isso og andre talenter.

Kl. 19.00 til 20.00 Børne disko.

Obs. Alle attraktionerne er lukket denne aften og for sæsonkortholdere er det gratis at deltage.

 

Om Universe Science Park:

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 141.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

 

Se mere på www.universe.dk

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://shorturl.at/ruCO7

Mangler du noget?

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe.

molo@universe.dk

Telefon: 8881 9516