Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

Kom bag kulisserne

03-06-2024 kl. 10.11

Kom bag kulisserne i Universe på en ”Behind the scenes” tur.

Det er nu muligt at komme helt ind bag kulisserne på en ”Behind the Scenes”-tur i Universe Science Park. Turen ledes af en tekniker fra parkens facilitetsområde, og der bliver vist sider og fortalt historier fra parken, som gæster normalt ikke kender til. Universe har i dag en gruppe af teknikere, der dagligt får parken med alle dens attraktioner, spisesteder og indgange til at fungere.

 

"Det bliver spændende at tage gæster med helt ind i maskinrummene og bag kulisserne, hvor de normalt aldrig kommer. Vi vil gerne vise, hvordan vi arbejder med de forskellige attraktioner, hvilke udfordringer vi kan støde på i hverdagen, og hvordan vi løser dem. Jeg er sikker på, at der vil komme gode spørgsmål og en fin dialog, men det vigtigste af alt er sikkerhed, og hele turen er sikker for gæsterne”, udtaler Thomas Matzen, facility leder i Universe.

 

Frem mod 2025, hvor Nordborg Resort åbner, tester Universe nye mini-events og aftener som ”Behind the Scenes”, hvor der tilbydes mad og en oplevelse for at se, hvordan det bliver modtaget af parkens gæster. Dette er med henblik på også at kunne tilbyde de kommende gæster fra Nordborg Resort samme mulighed.

 

Det gigantiske Nordborg Resort åbner kun et stenkast fra parken, og der bliver etableret en sti direkte fra resortet til indgangen i Universe. Det bliver en vækstrejse ud over det sædvanlige for den nu 19-årige park, der bruger resten af 2024 og starten af det kommende år på at forberede sig.

 

Den første ”Behind the Scenes”-aften er den 28. maj, og man booker mad og oplevelse gennem parkens hjemmeside.

 

Om Universe Science Park:

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 144.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

 

Se mere på www.universe.dk

 

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://shorturl.at/cmst4

Mangler du noget?

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Thomas Matzen, Facility leder.

Telefon: 88819548