Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

Alexander Husum åbner Universe den 23. marts med en fest

18-03-2024 kl. 10.07

Den prisvindende og kendte Youtuber Alexander Husum åbner Universe Science Park den 23. marts kl. 10 med en kæmpe fest. Alle gæsterne kan møde Alexander og hans team i et 'talkshow', hvor han vil blive spurgt om en masse vanvittige ting af tidligere radiovært Mia Ben Ami, og derefter vil der være 'Meet and greet' for de yngste gæster og deres forældre.

 

"Jeg glæder mig til at være med på åbningsdagen for Universe Science Park og forhåbentlig hjælpe med at skyde sæsonen i gang med et brag. Det er en fed park, som jeg har besøgt engang i folkeskolen, hvor det hele så anderledes ud og nu skal jeg tilbage. Jeg kommer til at give den max gas sammen med mit team, den lørdag, udtaler Alexander Husum, Youtuber og prisvinder.

 

2024 bliver et forberedelses- og festår for science parken på Nordals, der nu med mindre end 12 måneder kan se frem til, at det gigantiske Nordborg Resort åbner kun et stenkast fra parken. Og alle resortets gæster skal vejen forbi Universe, inden de ankommer til deres destination. Det bliver en vækstrejse ud over det sædvanlige for den nu 19-årige park.

 

"Jeg ser naturligvis frem til at åbne parken den 23. marts med visheden om, at der gemmer sig en lys fremtid for Universe med nye kræfter i toppen og en spændende vækstrejse frem mod åbning af Nordborg Ressort i kikkerten. Selve lørdagen bliver en festdag, hvor en af de helt store navne fra YouTube-universet kommer og giver den gas sammen med gæsterne. Det kan kun blive godt," udtaler den midlertidige direktør, Christian Bjerring, fra BJERRING & PARTNERS.

 

Universe kan den 23. marts også slå dørene op til en helt nyrenoveret restaurant, The Chrafty Kitchen, hvor konceptet for den nye restaurant bygger på en håndværksmæssig tilgang til italiensk madkunst. De mindste kan opleve et nyt og anderledes Robert Robot show. Sæson 2024 byder også på et Farmers Market, en Universe After Dark lysfestival i en ny version og en hemmelig nyhed, der åbner i juni.

 

Program for dagen:

Kl. 09.30 – 9:55 Talkshow med Alexander Husum og Co.

Kl. 09.55 – 10.00 Tale fra direktør Christian Bjerring

kl. 10.00 – 10.00 Åbning af Universe med Sønderborg Garden

kl. 10.00 – 13.30 Mød Husum til Meet & Greet i raketworkshoppen.

Kl. 17.00 – Parken lukker og tak for i dag.

 

Om Universe Science Park:

Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en selvejende non-profit fond, hvis formål er at gøre børn og unge begejstrede for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Parken er fyldt med oplevelser, der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 144.000 gæster, hvoraf de ca. 10 procent er skolebesøg.

Se mere på www.universe.dk

 

Billeder kan downloades i høj kvalitet her: https://shorturl.at/atB26

Mangler du noget?

Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:

Morten Lorenzen, event- og arrangementskoordinator i Universe.

molo@universe.dk

Telefon: 8881 9516