Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Turistattraktioner

Start eventyret med turistattraktioner i Syd- og Sønderjylland

Fra historiske monumenter til en moderne oplevelsespark. Det kan være svært at overskue de mange turistattraktioner, om det er på Als, i Sønderjylland eller Sydjylland. Hvilke er værd at besøge?

I denne guide giver vi jer et nemt overblik over interessante turistmål på flotte Als, i Sønderjylland og Sydjylland. God fornøjelse!

 

Plask, grin og dyst med turistattraktioner på Als

Alle veje fører til Rom, men har I testet stierne på Als? Uanset hvor I cykler, vandrer eller suser hen i bil, leder vejene jer til smuk skov, rolige søer og lange sandstrande. Alt inden for et par kilometers afstand.

I kan f.eks. starte ferien i Sønderborg, hvor I kan shoppe og nyde det rolige caféliv. Står rejsen på fascinerende kultur, kan I vandre rundt til udvalgte skulpturer i den gamle by eller besøge Museet på Sønderborg Slot.

I den nordlige del af Als finder I Nordborg, der byder på gamle møller, en sjov oplevelsespark og et fantastisk naturområde. Vælg f.eks. afslappende havkajak på Flensborg Fjord eller vind over familien i et spil minigolf. De forskellige turistattraktioner på Als giver jer et fantastisk og aktivt eventyr.

 

Udforsk naturvidenskabens forunderlige univers

Ønsker I at besøge Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark? Med et smut forbi Universe i Nordborg lover vi jer begejstring for store og små. Kør segway, løft en bil, få masser af adrenalinkick på svævebanen eller prøv en medrivende rutsjebane i Virtual Reality - og naturligvis mange andre fede aktiviteter. Her sætter kun fantasien grænser for jeres oplevelser!

Se alle oplevelser til Universe her.

Som I måske kan læse, inviterer de mange turistattraktioner på Als til en aktiv ferie for hele familien. Et sandt paradis for naturelskere. Tilføjer I lidt kultur og forbløffende oplevelser til børnene, får I opskriften på den perfekte dag på Als - om det er ferie, en udflugt eller et weekendophold.

 

Løb fra buldrende kanoner og lynende geværer

Er I historieinteresseret? Turistattraktioner i Sønderjylland er spækket af historiske seværdigheder. Ikke langt fra Als kan I rejse tilbage til krigen i 1864. Geværerne lyner, og kanonerne brager, når de preussiske soldater stormer i land. Nu er det op til jer at forsvare Sønderjylland!

Fornem tyngden i de store kanoner på Historiecenter Dybbøl Mølle. Er I heldige, kan I finde resterne af sprængte krudtmagasiner, mindesten og mystiske grave. Med andre ord kan I føle jer som ægte soldater, mens I lærer om slaget ved Dybbøl. En unik og sjov turistattraktion i Sønderjylland.

 

Få wauw-øjeblikke i nationalpark

I Ribe kommer hele familien helt ned i dybden om Vadehavet gennem både udstillinger og oplevelser. Både ved Vadehavscentret og resten af Vadehavet får I unik natur, der tiltrækker stære i tusindvis. Den vilde turistattraktion i Sønderjylland - også kendt som Sort Sol - kan enkelte gange komme helt op på at rumme en million fugle. Wow! Er I heldige, vil den seje oplevelse give jer et spektakulært og ubeskriveligt syn, I aldrig vil glemme.

 

Sjove turistattraktioner i Jylland til jeres behov

De populære turistattraktioner i Sydjylland - og ikke mindst attraktioner på Als og i Sønderjylland - giver jer masser af fornøjelser. Drop idéen om at rejse til udlandet, for her kommer I ikke til at kede jer! Mange af attraktionerne kan I nyde godt af flere gange, hele året. Kort fortalt: Det er perfekte turistattraktioner til jer, der elsker forfriskende udflugter og underholdende ferier.