Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Sommerferieaktiviteter Sønderjylland

Find sjove sommerferieaktiviteter for hele familien

Stiller I også spørgsmålet "Hvad skal vi lave i vores ferie?" eller "Hvor skal vi holde sommerferie?" Det er ikke altid nemt at finde på sjove sommerferieaktiviteter. Heldigvis er Danmark fuld af natur, kultur og finurlige attraktioner for hele familien.

Er I usikre på, hvilke oplevelser der ligger i vente? Få forslag til skønne sommerferieaktiviteter på denne side, og hold sommerferie i det sønderjyske Als eller resten af Syddanmark.

 

Masser af sommerferieaktiviteter i Sønderjylland

Vikingernes Ribe, hvide Vesterhavsstrande og naturskønne omgivelser. I kan finde masser af sommerferieaktiviteter i Sønderjylland og Sydjylland. Hvad med gruppetur til Vadehavet i Sydvestjylland og opleve Sort sol? Er I til kultur og historie? Så kan I også tage på en guidet vandretur gennem Nordborg på Als eller besøge historiske Sønderborg.

En sommerferie på Als byder også på krudt og kanoner ved Historiecenter Dybbøl Banke og lærerige lege i Universe. Her er der spækket med spændende og lærerige aktiviteter, mens Sønderborg Slot er god til nysgerrige børn på grå dage. Alt sammen indenfor en overskuelig afstand.

 

Find aktiviteter i sommerferien til lands og til vands

Har I nogensinde drømt om at trække stikket og flytte til en ø? Både Rømø og Als byder på oplevelser til lands og til vands, i bakker og byer. Vælg f.eks. havkajak på Als. En perfekt aktivitet som gruppe eller med familien. Der er også mulighed for lystfiskeri eller ridning med vennerne langs stranden på Rømø. Med aktiviteter til lands og til vands kan I frit afgøre, hvordan jeres sommerferie skal være!

Med andre ord: Sommerferie i Syddanmark er helt klart et besøg værd, for her er mulighederne mange for sommerferieaktiviteter. Vil I vide mere om, hvad Universe på Als tilbyder af aktiviteter og oplevelser? Så læs videre endnu.

 

Sjove sommerferieaktiviteter for unge og i børnehøjde

Om I er på sommerferie i Danmark, eller I søger en sjov udflugt, så er I garanteret sommerferieaktiviteter for alle sanser i Syd- og Sønderjylland. Dansk sommer er nemlig noget ganske særligt.

I Universe har vi lagt op til mere end blot at holde øje med ungerne. Om I vil være inde eller ude, kan voksne, unge og børn tumle fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til et andet. I kan bl.a.:

Tage på gruppetur og teste balancen på Segway
Gå på opdagelse i det virtuelle univers med børnene
Bestige Sky Trail og sætte vennernes højdeskræk på prøve
Plukke frisk frugt og grønt fra Bittens Have - lige til at hapse

Der er derfor ingen grund til at kede jer, om I er voksne, børn, unge eller i grupper. Få universets bedste sommerferie i Syddanmark.

Aktiviteter i sommerferien giver trætte kroppe og mættede sind. Find gode steder at overnatte her og ring til det enkelte sted.