Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Kreative aktiviteter i påskeferien

Vær kreativ i påskeferien

Er I klar til at opleve spændende og farverige aktiviteter i påsken? Hos Universe får I den bedste påskeferie med børn og vi har arrangeret finurlige og sjove aktiviteter for hele familien i påskeferien på Als. Lad jer begejstre i timevis af finurlige attraktioner når I holder påskeferie med børn.

Tag familien under armen og tag del i vores mange spændende aktiviteter i påsken. Alt imens I nyder det danske forår på Als. Vi glæder os til at påskehygge med jer hele ugen!

 

Farverige æg, påskeharen og gækkebreve

Ud over de kristne traditioner, handler påsken også om tegn på forår, påskeliljer, gækkebreve, påskeæg og sjov med familien. Det kan endda være, at I kan lytte til fuglefløjt og får et mildt vejr, mens I får mindeværdige oplevelser i Universe. Men ved I egentlig hvorfor, vi gør det?

Som et svar på forårets julemand, gemmer påskeharen æg i haven til børn og barnlige sjæle. Påskeharen kommer oprindeligt fra Tyskland. Ægget har altid været symbol på liv, ligesom kyllingen inden i ægget ses som et symbol på Jesu opstandelse. Derfor er påskeæg en stor del af vores påsketradition.

Mit navn det står med prikker … Når I kan se vintergækkene titte frem i naturen, er det ofte tid til, at vi sender gækkebreve til en, vi holder af. Det er en dansk tradition, der har rødder tilbage til 1700-tallet. Ifølge traditionen er gækkebreve altid anonyme, men I må godt hjælpe modtageren lidt på vej ved at skrive jeres navne med prikker. Hvis de ikke kan gætte jeres navne, så skal I have et dejligt påskeæg. Har I sendt gækkebreve afsted endnu? 

 

Find billetter og priser her

Kan I ikke nå at opleve alle vores aktiviteter i påsken så se alle vores kommende events på Als i Sønderjylland. I kan heldigvis besøge os hele året - ikke kun i påsken. Se vores åbningstider og oplevelser her. I kan også opnå flere fordele med et sæsonkort. Den giver fri entré på alle vores åbningsdage og fri adgang til alle events. Læs om vores priser og skønne fordele.

 

Hvis I har spørgsmål om vores aktiviteter eller andet, så kontakt os endelig. Se mere under “Værd at vide”. Her har vi både information om ofte spurgte spørgsmål, rejsevejledning til Universe og kontaktinformation.