Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Forlystelser

Her finder I sjove forlystelser i Syd- og Sønderjylland

Når weekenden eller ferien står på døren, er forlystelser altså bare sjovere end et museumsbesøg. I hvert fald hvis I spørger de unge og børnene. Har I lyst til at få pulsen op eller nyde en afslappet dag med familien? Så læs vores bud på sjove forlystelser på Als, i Sydjylland og Sønderjylland.

I kan bl.a.:

  • Få sus i maven
  • Prøve van(d)vittige aktiviteter
  • Udforske videnskaben gennem leg
  • Grine og få familiehygge

De gode forlystelser står i kø, hvis I sætter kursen mod Syd- og Sønderjylland. Sæt i gang!

 

Prøv anderledes forlystelser til familien

Måske lyder forslagene ikke som traditionelle forlystelsesparker. Der er da heller ingen rutsjebane, men derimod spandevis af oplevelser, der giver store smil hos hele familien. I kan derfor se forslagene som anderledes forlystelsesparker, der kan byde på andet end elektroniske forlystelser. Her går familiehygge og adrenalinsus op i en højere enhed. Test selv og mærk den magiske stemning!

 

Hvad kan vi lave på Als?

Et af de smukkeste steder i Danmark kan I finde på øen Als. Foruden natur er der garanti for udfordrende lege og hyggelig familietur i Universe Science Park. Fra at løfte en bil, 5D biograf, en vandpark og charmerende blomsterhave. Har I nerver af stål? Vinden tager fat i jeres hår, så det hvirvler rundt om jeres ansigter i parkens Virtual Coaster.

Universe er ikke en decideret forlystelsespark, men er stadig et besøg værd. Som I kan læse, gemmer der sig nemlig masser af god underholdning og anderledes forlystelser. Hvilke oplevelser skal I prøve først?

Se alle Universe parkens forlystelser her.

Universe ligger i Nordborg ved Sønderborg og rummer mange forskellige aktiviteter og forlystelser. Derfor kan I let føle jer underholdt. Als er også paradis for naturelskere. Har I planlagt en vandretur på Als, er Universe et glimrende grin på vejen.

Besøg også Sønderborg Slot og gå på skattejagt. Vidste I, at slottet både har forsvaret det danske land og været et fængsel? Ved et besøg i det historiske slot oplever I både fangehullet, riddersalen og slotskirken - og måske et spøgelse? Hjælp! Så pak tasken og gør klar til forrygende forlystelser på Als.

 

Kom tæt på eksotiske og søde dyr

Hvad har kænguruer og skildpadder tilfælles? Begge dele kan I finde i Sydjylland. Det lyder måske specielt, men vi taler naturligvis om zoologiske haver. Kan I slet ikke få nok af fantastiske dyr, så har Glad Zoo ved Ribe et hav af søde dyr. Fra næsebjørne, emuer, europæisk los og slanger. De bløde og levende “forlystelser” i Sønderjylland fascinerer jer og skaber glæde.

Udover dyr er der også gode legeområder, hvor I kan medbringe egen mad eller nyde en flødeis. Den perfekte kombination af aktiviteter og ro til børn og voksne. Det giver jer sjove (og søde) aktiviteter i Sønderjylland for enhver dyreelsker.

Læs mere om Glad Zoo her.

 

Træd ind i fantasien i LEGOLAND

OK, vi kan vist ikke komme uden om denne klassiker. Oplevelser for hele familien er i højsædet, når I besøger LEGOLAND i Billund. Faktisk er der mere end 50 forlystelser at stå i kø til, så start ikke dagen for sent! Prøv alt fra sjove rutsjebaner, mød frygtløse pirater, gå på opdagelse i LEGO Studios eller se hele verden i Miniland. Det hele er stort set bygget af legoklodser. Action eller hygge, så er der masser af sjov for jer, uanset alder.

 

Har I fundet sjove forlystelser i Syd- og Sønderjylland?

Vi håber, at artiklen har inspireret jer til en skøn weekend eller ferie i Danmark. Vi kan selvfølgelig nævne mange flere skønne forlystelser i Syd- og Sønderjylland, men så meget gider I nok ikke læse. Vi vil dog alligevel også anbefale jer dejlige vandre- og cykelture på Als og Sort Sol ved Vadehavscentret. Så er I vist godt dækket ind til sjove aktiviteter efter jeres behov. God fornøjelse!