Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Ferie Sønderjylland

Få inspiration til mindeværdig ferie i Sønderjylland

Vil I gerne holde ferie i Danmark? Eller tage på en anderledes ferie med nye eventyr? Om I er til byliv og shopping, strand og natur eller noget tredje, så kan Sønderjylland og resten af Syddanmark det hele. Vi guider jer på vej, så I kan få inspiration til fede ferieaktiviteter i det danske landskab og gode steder at sove. Med ferie i Syddanmark er der sjældent et stille øjeblik, og I vil altid have noget at give jer til, hvis I vil.

Så hvad venter I på? Indstil GPS’en. Feriedestination: Sønderjylland!

Derfor skal I holde ferie i Syddanmark

Holder I ferie i Syddanmark, bliver det en ferie fyldt med oplevelser. Mange danske familier vælger da også at holde ferie i Syddanmark, da det dækker over et stort område med masser af ferieaktiviteter til store og små. Her er eventyrlige klitter, frodige enge og skove, lange vandreture og et hav af fornøjelser og forlystelser.

Hold ferie i en af Danmarks smukkeste og historisk mest interessante regioner. I Sønderjylland kan I både køre forbi brede sandstrande, Vadehavet i vest, skovrige egne i øst og Tøndermarsken i sydvest. Ej at forglemme Als’ idylliske landskaber og betagende landsbyer ud til Flensborg Fjord. Den mangfoldige natur kan I opleve lige efter jeres vilkår og behov. For jer betyder det en fortryllende ferie i Syddanmark, I sent vil glemme.

Her får I masser af sjove ferieaktiviteter

OK, nu har I besluttet jer for at holde ferie i det jyske, men hvad skal I lave? Det er ikke alle, der kun vil have natur - og heldigvis for det! For en ferie i Sønderjylland og resten af Syddanmark har mange finurlige ferieaktiviteter i børnehøjde og til unge og voksne. Selvfølgelig inden for realistisk afstand. I kan bl.a. holde ferie i Syddanmark og prøve:

  • Snoede labyrinter på Rømø - pas på, I ikke farer vild!
  • Escape Room i hjertet af Sønderborg (kan I finde nøglen, inden tiden løber ud?)
  • Vild ræs i VR Race Room eller komme tæt på lyn i Universe
  • At tage din egen hest med på Als’ skønne riderute
  • At møde vikingekrigere på islandske heste på Ribe Vikingecenter

Alle er oplevelser er wauw-øjeblikke i verdensklasse og sidst, men ikke mindst, er der dømt hygge, grin og afslapning med hele jeres familie. Hvilke skal I besøge eller prøve først?

Hvor skal vi sove?

Pyh, efter en dejlig feriedag i Syddanmark er det rart med et hvil. Og hvorfor ikke gøre det let for jer selv? Ferie i Sønderborg eller på Als er et godt sted at overnatte, hvis I vil være tæt på natur, byliv og sjove aktiviteter. Generelt er der mange gode muligheder for ferie i Sønderjylland og resten af Syddanmark.

Hos Universe på Als samarbejder vi med flere overnatningssteder. Book blot en feriepakke inkl. billet til Universe her. Det betyder, at I helt sikkert kan finde et hyggeligt sted at sove. Vågn udhvilet op, og kom ud og udforsk Sønderjylland, Als og resten af Syddanmark. Vælg et sted, der passer godt til jeres planlagte aktiviteter, og som opfylder jeres behov. Skal det være tæt på by, strand, Universe eller noget helt fjerde?

Overnat f.eks. på luksuriøse Alsik Hotel i hjertet af Sønderborg. Hele familien kan også glæde sig til ferie på en af Als’ skønne campingpladser. Her finder I en helt speciel og hyggelig atmosfære. Kontakt de enkelte steder for overnatning.

Med ferie i Syddanmark kan I helt sikkert finde tryg overnatning og et hyggeligt sted at sove. Book overnatning på de enkelte steder og start jeres ferie i Syddanmark.