Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Aktiviteter i pinsen

Start pinsen i Universe på Als


Hvor går turen hen, når I vil opleve gode aktiviteter i pinsen? Det har vi svaret på! Pak tasken og glæd jer, for i Universe arrangerer vi skæg pinse for børn og voksne. Her venter både indendørs og udendørs aktiviteter i pinsen.

Vores skønne tilbud er bestemt ikke kedelige for hverken store eller små. Få derfor endnu mere tid til familien og oplev en forunderlig dag med hygge og sjove timer i dejlige Universe på Als.

 


Oplev pinse for børn og hele familien 


For mange betyder pinse forlænget weekend med lune sommerdage. Hvorfor ikke benytte chancen med en udflugt til Als i Sønderjylland? Den smukke ø byder på fantastisk natur og ikke mindst masser af skægge pinseaktiviteter i Universe. Varm op til sommeren sammen med os og glæd jer til et utal af oplevelser:

 

 • Kør en pinse-segway tur på segwaybanen
 • Skyd pinsen i gang med jeres egen raket
 • Lav kunst med sæbebobler
 • Få vind i håret med Virtual Coaster
 • Slap af i vores blomstrende haver

 

Når pinsesolen danser på himlen, er det oplagt med en uforglemmelig familietur til Universe. I er naturligvis også velkomne til at besøge os i Kristi Himmelfartsferien, på Store bededag og i resten af vores sæson. Her er der nemlig masser af vidunderlige aktiviteter for børn (og voksne), der venter på jer. Det betyder, at I kan forvente mange timers leg og sjove udfordringer. Et sandt paradis for nysgerrige børn og forældre. Hvilke arrangementer og aktiviteter i pinsen skal I prøve først?
Derfor bør I besøge Universe i pinseferien
Universe er en forunderlig oplevelsespark, der hvert år tiltrækker tusindvis af familier, grupper og skoleelever. Vi har nemlig massevis af skøre, lærerige og begejstrende aktiviteter, I aldrig bliver helt færdige med at udforske. For jer betyder det:

 

 • I får en fantastisk udflugt med familien på en ny måde
 • Plads til både at slappe af og få sus i maven
 • Skønne aktiviteter til voksne og børn
 • Indendørs og udendørs oplevelser
 • Sjove og lærerige udfordringer, der venter på jer
 • Enestående øjeblikke til mindebogen

 

Kort sagt: I kan roligt planlægge mange skønne timer i Universe. Får I brug for en pause, er der også god plads til at nyde vores smukke haver eller spise ved en af vores hyggelige spisesteder. I kan nyde madpakken i en af vores picnicområder eller få os til at lave maden for jer. Hvad med at smage verdens koldeste is?

Se vores åbningstider her og kontakt os endelig, hvis en af jer har spørgsmål.