Trænger dine elever til en dag ude af klasselokalet, og har du lyst til at give dem en dag fyldt med sjov og oplevelser i Syddanmarks største og sjoveste oplevelsespark?
I Universe kan dine elever lege sig til viden om naturvidenskab og teknologi samtidigt med, at de får en dag fyldt med hygge med klassekammeraterne og masser af sjov.

 

En skoledag uden undervisning er en almindelig åbningsdag i parken. Billetten koster 169,- per person, og giver jer adgang til parken på egen hånd. Vær opmærksom på, at skoleprisen kun kan opnås på udvalgte dage. Se dage og åbningstider af attraktionerne her.

 

Har I lyst til at forlænge jeres besøg i parken eller få endnu mere ud af jeres besøg, så tjek vores mange formidlingstilbud ud her.

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.