De smås univers er et to-delt forløb. Den primære del af forløbet er centreret omkring parkens Blå Kube og naturens kræfter.  

 

Naturens kræfter

Hvordan føles det at gå igennem en gletsjerspalte? Hvordan ser et lyn ud tæt på? Og hvem er Katla, og hvad har hun med vulkaner at gøre?

Blå Kube danner rammerne til en fortælling og oplevelse af naturens kræfter. Her møder børnene et forunderligt univers, hvor de føler kulden fra en gletsjer, oplever hvor højt gejseren springer, mærker varmen fra en vulkan og kommer helt tæt på de flotte og farlige lyn. Gennem fortælling, små illustrative forsøg, dialog og leg udfordrer vi børnenes nysgerrighed, og sammen bliver vi klogere på naturen og dens kræfter.

 

Sansetur

Er græsset blødere, når vi ikke kan se det? Smager gule ting altid surt? Og smager maden bedre, når vi også kan dufte den?   

På vores sansetur skal børnene opleve gennem deres sanser, og sammen hører/ser/føler/dufter vi Universe på en helt ny måde. Vi skal udfordre både høre-, syns-, smage-, lugte- og følesansen, når vi udforsker vores sanser.  

 

Varighed: 1 time og 30 min. med guide.

Max: 28 børn

Pris: 2.000 kr. (Prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30 eller 11.30.

Vigtigt: Vær opmærksom på, at sanseturen foregår udendørs.

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.