De smås univers er et to-delt forløb. Den primære del af forløbet er centreret omkring parkens Blå Kube og naturens kræfter.  

 

Naturens kræfter

Hvordan føles det at gå igennem en gletsjerspalte? Hvordan ser et lyn ud tæt på? Og hvem er Katla, og hvad har hun med vulkaner at gøre?

Blå Kube danner rammerne til en fortælling og oplevelse af naturens kræfter. Her møder børnene et forunderligt univers, hvor de føler kulden fra en gletsjer, oplever hvor højt gejseren springer, mærker varmen fra en vulkan og kommer helt tæt på de flotte og farlige lyn. Gennem fortælling, små illustrative forsøg, dialog og leg udfordrer vi børnenes nysgerrighed, og sammen bliver vi klogere på naturen og dens kræfter.

 

Sansetur

Er græsset blødere, når vi ikke kan se det? Smager gule ting altid surt? Og smager maden bedre, når vi også kan dufte den?   

På vores sansetur skal børnene opleve gennem deres sanser, og sammen hører/ser/føler/dufter vi Universe på en helt ny måde. Vi skal udfordre både høre-, syns-, smage-, lugte- og følesansen, når vi udforsker vores sanser.  

 

Varighed: 1 time og 30 min. med guide.

Max: 28 børn

Pris: 2.000 kr. (Prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30 eller 11.30.

Vigtigt: Vær opmærksom på, at sanseturen foregår udendørs.

Universe mål:

  • At skabe nysgerrighed for naturen omkring os
  • At fortælle og snakke omkring naturens kræfter
  • At få forståelse for vores sanser, og hvad de betyder for os i hverdagen