3D er kommet for at blive, og mulighederne er uendelige! Men hvad er 3D print egentlig? Hvorfor er det smart? Hvad er udfordringerne? Og hvad kan det egentligt?

Her bliver 3D processen åbnet op for eleverne. Vi skal blive klogere på, hvad 3D print er for noget, og hvorfor det er smart. Sammen går vi hele processen igennem: Fra udfordring til endeligt print. I forløbet skal eleverne nemlig selv tegne, printe og udfordre sig selv gennem den designudfordring, de får.

Forløbet er en forret til 3D print, som forhåbentligt giver eleverne appetit til at dykke endnu mere ned i teknologien.  

 

Varighed: 1 time og 30 min.

Max: 28 elever og 2 lærere

Pris: 3.000 kr. (Prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30, 11.30 eller 13.30

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.