Kan man lave matematik med kroppen? Ja, selvfølgelig kan man det!

Mærk Matematikken er et stjerneløb, hvor eleverne er på en undersøgende og eksperimenterende opdagelse i parken. Matematikken udforskes med både hoved og krop. Vi skal bl.a. finde højden på Blå Kube, finde omkredsen på parkens store hamsterhjul og meget mere. Alt sammen kun ved hjælp af krop, hoved og simple formler.

Tilgangen er legende og involverende, og der lægges vægt på elevernes egen aktivitet og opfindsomhed. Parkens unikke design gør det muligt at arbejde med anvendt matematik på en inspirerende og nærværende måde. Vi åbner op for mange forskellige løsningsmetoder. Her findes ingen rigtige eller forkerte svar.

Vi anbefaler, at man forud for besøget har inddelt klassen i hold af 3 til 4 elever efter matematisk fagligt niveau, da det er vores oplevelse, at dette giver et højere samlet udbytte af forløbet.

 

Varighed: 1 time og 30 min.

Max: 28 elever og 2 lærere

Pris: 3.000 kr. (Prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30, 11.30 eller 13.30

Vigtigt: Vær opmærksom på, at hele forløbet foregår udendørs

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.