Robotfabrikken

Eleverne bliver i dette forløb ansat som programmører og forretningsudviklere i den fiktive virksomhed Robotfabrikken. De skal som ansatte hjælpe virksomheden med at vise hvilke opgaver, deres robot kan løse i restaurationsbranchen.
Eleverne bliver gennem små videoer fortrolige med programmeringen af robotterne Dobot Magician Lite, og tilegner sig færdigheder de skal bruge til at løse opgaven. Herfra er det kun deres fantasi, der sætter grænser.

 

Varighed: 1 time og 30 min.

Max: 28 elever og 2 lærere

Pris: 3.000 kr. (Prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30, 11.30 eller 13.30

 

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.