Kender du Newton? Og hvad har han egentlig med raketter at gøre?

Med udgangspunkt i Newtons teorier udforsker vi, hvorfor og hvordan en raket flyver. Slip kreativiteten løs og tænk aerodynamisk og smart. I grupper af 2-3 personer konkurreres der om at bygge den raket, der kan skyde længst. Med gaffatape, pap, papir, sand og meget mere bygger grupperne en vandraket ved brug af deres egen viden og fantasi.

Raketten testes af på raketaffyringsbanen. Efter testen får gruppen mulighed for bruge den naturvidenskabelige metode til at optimere deres raket.

 

Varighed: 1 time og 30 min.

Max: 28 elever og 2 lærere

Pris: 3.000 kr. (Prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30, 11.30 eller 13.30

Vigtigt: Vær opmærksom på, at hele forløbet foregår udendørs

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.