En verden af data
Eleverne skal I dette forløb selv lave data, indsamle data og finde ud af, hvordan vi kan bruge deres indsamlede data. Det gøres i Universes bygning TestLab, hvor både hjerne og krop bliver udfordret i de mange forskellige udstillinger.
Eleverne skal samle data ind på tre forskellige måder – for hvilke data får man, når man prøver ting første gang? Ændrer det sig, hvis man tager et gennemsnit? Eller hvad nu, hvis man snyder?
Vi udfordrer eleverne, når de i fællesskab skal finde ud af, hvilke data, de synes, kan bruges. Er det de ærlige data, de troværdige data eller de seje data? Og hvilke data er i hvilken kategori?

Varighed: 1 time og 30 min.

Max: 28 elever og 2 lærere

Pris: 3.000 kr. (prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.