Kan man smide et æg ud fra 4 meters højde, uden at det går i stykker?

På en undersøgende og eksperimenterende måde skal eleverne bygge en model, der sikkert kan lande et æg, der smides ud fra 4 meters højde. Tilgangen er involverende, og der lægges vægt på kreativitet og opfindsomhed.

Æggeflyverne testes i vores FaldLab, og efter testen får eleverne mulighed for bruge den naturvidenskabelige metode til at optimere deres flyver.

 

Varighed: 1 time og 30 min.

Max: 28 elever og 2 lærere

Pris: 3.000 kr. (Prisen inkluderer undervisningsforløb og entrébilletter på dagen)

Tidspunkt: Tirsdag til torsdag kl. 9.30, 11.30 eller 13.30

 

Læringsoplevelser:

  • I Universe laver vi mindeværdige læringsoplevelser, der fascinerer og involverer børn og unge. Vi tror på, at parkens unikke faciliteter danner de perfekte rammer for en anderledes og inspirerende oplevelse for eleverne. Her hos os er det elevernes nysgerrighed, der er kernen i vores formidlingsstilbud, og netop dén kerne er central i elevernes møde med naturvidenskab og teknologi.
  • Når du booker et forløb i Universe Science Park booker du også adgang til parken. For os er det vigtigt, at eleverne får en hel dag i naturvidenskabens tegn fyldt med mindeværdige oplevelser med deres klassekammerater. Det er vores mål hver gang, vi byder en ny klasse velkommen.