Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.


Fortryllende oplevelser venter i jeres efterårsferie14.10.2023 - 22.10.2023

10:00 - 17:00

 

Aktiviteter til jeres efterårsferie
Ved I ikke hvad I skal lave? Der er ingen grund til at kede jer i Danmark. Der er nemlig masser af gode aktiviteter i Universe, smukke haver, vilde aktiviteter og nye skønne minder på kontoen. Det lyder ikke som nogen dårlig oplevelse. Er I klar? Så lad os komme afsted!

 

Oplevelser for familien: Sus i maven, race-oplevelse eller klatring?
Giv den gas i førersædet: Det hviner i dækkende, motoren pruster, og bilerne suser afsted. Det er, hvad I kan opleve med super seje Race Room. Med virtual reality briller får I følelsen af at sidde i en rigtig racerbil. Det gælder om at komme først - så hvem af jer i gruppen er bedst til at køre bil? Den virtuelle racerbane kan både gå op og ned, så hold øje med de skarpe sving, mens hastigheden stiger!

 

Skrig, skrål og latter: Mange af vores besøgende har det især sjovt med at designe deres egen rutsjebane. Egen rutsjebane? Ja, I læste helt rigtigt! I vores Virtual Coaster får I nemlig selv mulighed for at skabe lige præcis den virtuelle rutsjebanetur, I har mod på. Endnu bedre bliver det, når I sidder klar til at prøve den. Vognene bliver på stedet, men med virtual reality får I både rysteture og vind i håret. Hvem kan lave den sjoveste tur?

 

 

Overvind højdeskrækken: Hvor højt tør I bevæge jer op? Kun et par meter eller hele vejen op til 11 meter? Det kan I finde ud af! Efter en rystetur og ræs med vennerne i virtual reality kan I teste jeres mod og højdeskræk. Denne gang er det ægte nok. I Sky Trail bliver I nemlig spændt fast i helkropsseler, hvorefter I kan gå planken ud. Med 25 forskellige udfordringer venter der jer lidt af et adrenalinkick. Afslut turen med den 21 meter lange svævebane. Gå ikke glip af den skægge oplevelse, hvor I får brug for alle sanser.

 

Udfordre stormen
Få en stormende oplevelse i den nye Beat the Storm, hvor I kan prøve kræfter med en ægte orkansimulator. Her kan I få vind i ansigtet og kæmpe jer frem imod en vindmodstand af orkanstyrke på helt op til 32,7 m/s. I kan kæmpe mod hinanden som familie og se hvem der først får trykket på stopknappen

 

Oplev samtidig Universe after dark
I jeres efterårsferie får i med i prisen mulighed for at tage med på en fortryllende rejse i et univers fyldt med smukke lys og lyde efter parkens lukketid, når vi igen åbner dørene for lysfestivalen Universe after dark.
I vil opleve at stierne er oplyste hele vejen rundt i parken på en særlig udvalgt rute.
I kan også vælge kun at besøge Universe til Universe after dark en aften i jeres efterårsferie.