25.10.2023 - 28.10.2023

18:00 - 21:00

Bemærk varierende åbningstider kan forekomme.

Tjek åbningstider her

En fortryllende rejse

Tag med på en fortryllende rejse i efterårsferien i et univers fyldt med smukke lys og lyde efter parkens lukketid, når vi igen åbner dørene for lysfestivalen Universe after dark.
I vil opleve at stierne er oplyste hele vejen rundt i parken på en særlig udvalgt rute.
Bygninger og træer vil være dækket af farvestrålende lys i forskellige farver og der vil være sanseindtryk der lader fantasien vandre og kreativiteten lege.

I år kommer I som noget helt nyt en lille tur ”behind the scenes” på jeres rute med smukt lys og lyd der fuldender oplevelsen. Derudover kan I opleve enestående selvlysende bobler eller prøve kræfter i Beat the Storm i mørket hvis I tør...

 

 

Fordybelse, begejstring og læring

I kan blive klogere på hvad lyset er, hvad det kan og hvordan det kan give fantastiske aha oplevelser. De forskellige spots har en legende tilgang som samtidig er lærende.
Ud over en magisk gåtur i parken vil der være mulighed for at I kan nyde lidt mad som bl.a. kebab og fish'n'chips eller en anderledes lækker snack som eks. Oplyst regnbue candyfloss eller lysende slush ice. 

Værd at vide

Du skal vælge både dato og ønsket ankomsttidspunkt.

 

Gåturen varer ca. 1 time og er på egen hånd.

 

Der vil være spiseområder hvor der kan købes mad og drikke.

 

Parkens aktiviteter og legepladser er lukkede.

Beat the Storm er åben.

 

Billetten kan ikke opgraderes til sæsonkort.

 

Hold øje med adviseringsskiltene i parken.

 

Lyseffekter kan påvirke lysfølsomme gæster.

 

Der kan være mørkt, ujævnheder og bakket terræn undervejs på ruten.

 

Børn under 5år er gratis

 

Billetten er inkl. gratis parkering fra 30 min før ankomsttidspunkt.

 

Kebab og Fish'n'Chips er åben til kl. 20, derefter er det kun muligt at købe snacks som candyfloss og pandekager. OBS: Ved voldsomt vejr vil der være alternative madmuligheder

 

Som sæsonkortholder har du selvfølgelig mulighed for at opleve Universe after dark gratis, men du skal online booke en special ”Universe after dark”-billet online for at få adgang til parken efter lukketid. Der skal vælges både ankomstdato og ankomsttidspunkt ved booking. Der kan kun bookes en ”Universe after dark”-billet per sæsonkortholder og du skal være logget ind på din konto for at få billetten gratis. Du skal booke din billet online og det vil kun være muligt, at bruge dit sæsonkort til 1 Universe after dark besøg.