Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

VR Race Room

Værd at vide

  • For de unge
  • Aktiviteter
  • Indendørs
  • Man skal være min. 135 cm. høj
  • Maksimalt tilladt vægt er 150 kg
  • Lider du af epilepsi, er det ikke tilladt at bruge VR-oplevelserne
  • VR-aktiviteterne frarådes gæster, der er gravide, har svagt hjerte eller har let til køresyge.
  • Vores guider kan til enhver tid nægte adgang til vores VR-oplevelser, hvis sikkerhedsproceduren ikke overholdes.

Find din indre racerkører med VR Race Room?

Er I en fartglad familie, så er Universe parkens Race Room lige noget for jer. Tag plads i førersædet, tryk speederen i bund og dyst med venner, familie eller andre gæster. Hvem kommer først i mål? Måske der gemmer sig en kommende Formel 1 stjerne iblandt jer!

Heldigvis behøver ingen af jer et kørekort for at køre i vores seje VR-simulator. Denne indendørs aktivitet er superskæg, fordi I får en autentisk følelse af at sidde bag en ægte racerbil. Har I hvad der skal til for at blive nummer ét?

Udlev de vildeste drømme med Race Room

Tre, to, en... Sæt i gang! Så snart lamperne lyser grønne på skærmen i jeres VR-briller, er det om at holde godt fast. Rundt på den virtuelle racerbane kan det gå op og ned, I kan møde skarpe sving, og hastigheden stiger. Selvom I ikke befinder jer på en rigtig racerbane, er der garanti for spænding. Her er fart, tempo og sjov forenet i én og samme oplevelse. Sæt jer godt til rette med hænderne på styret og lad ikke jeres modstandere overhale jer.

Vær opmærksom på, at alle vores VR-aktiviteter har begrænsede åbningstider på hverdage uden for skolernes ferie. Så sørg for, at I ikke går glip af at vinde i Race Room!

Prøv VR simulator til hele familien

Vores Race Room har plads til flere fartglade gæster. Derfor behøver I ikke vente særligt længe på, at det bliver jeres tur eller kun prøve to ad gangen. Når I endelig kan sætte jer i sæderne, får I vores specialiserede VR-briller og headset på. Sæderne bevæger sig ikke. Til gengæld vil de seje briller stimulere jeres sanser, så turen føles autentisk. For jer betyder det spektakulær racer-sjov for fartglade gæster. Træd ind i en anden verden og bliv opslugt af vores vilde aktivitet.

Connie Kjelde Kristensen, Tødsø
Fantastisk sted var der med mine børnebørn på 10, 11 og 14 år var lige noget for dem.
- Connie Kjelde Kristensen, Tødsø