Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 14. marts 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

VR Race Room

Find din indre racerkører med VR Race Room?

Er I en fartglad familie, så er Universe parkens Race Room lige noget for jer. Tag plads i førersædet, tryk speederen i bund og dyst med venner, familie eller andre gæster. Hvem kommer først i mål? Måske der gemmer sig en kommende Formel 1 stjerne iblandt jer!

Heldigvis behøver ingen af jer et kørekort for at køre i vores seje VR-simulator. Denne indendørs aktivitet er superskæg, fordi I får en autentisk følelse af at sidde bag en ægte racerbil. Har I hvad der skal til for at blive nummer ét?

Udlev de vildeste drømme med Race Room

Tre, to, en... Sæt i gang! Så snart lamperne lyser grønne på skærmen i jeres VR-briller, er det om at holde godt fast. Rundt på den virtuelle racerbane kan det gå op og ned, I kan møde skarpe sving, og hastigheden stiger. Selvom I ikke befinder jer på en rigtig racerbane, er der garanti for spænding. Her er fart, tempo og sjov forenet i én og samme oplevelse. Sæt jer godt til rette med hænderne på styret og lad ikke jeres modstandere overhale jer.

Vær opmærksom på, at alle vores VR-aktiviteter har begrænsede åbningstider på hverdage uden for skolernes ferie. Så sørg for, at I ikke går glip af at vinde i Race Room!

Prøv VR simulator til hele familien

Vores Race Room har plads til flere fartglade gæster. Derfor behøver I ikke vente særligt længe på, at det bliver jeres tur eller kun prøve to ad gangen. Når I endelig kan sætte jer i sæderne, får I vores specialiserede VR-briller og headset på. Sæderne bevæger sig ikke. Til gengæld vil de seje briller stimulere jeres sanser, så turen føles autentisk. For jer betyder det spektakulær racer-sjov for fartglade gæster. Træd ind i en anden verden og bliv opslugt af vores vilde aktivitet.

Værd at vide

  • For de unge
  • Aktiviteter
  • Indendørs
  • Man skal være min. 135 cm. høj
  • Maksimalt tilladt vægt er 150 kg
  • Lider du af epilepsi, er det ikke tilladt at bruge VR-oplevelserne
  • VR-aktiviteterne frarådes gæster, der er gravide, har svagt hjerte eller har let til køresyge.
  • Vores guider kan til enhver tid nægte adgang til vores VR-oplevelser, hvis sikkerhedsproceduren ikke overholdes.
Connie Kjelde Kristensen, Tødsø
Fantastisk sted var der med mine børnebørn på 10, 11 og 14 år var lige noget for dem.
- Connie Kjelde Kristensen, Tødsø