Danfoss Museum

Danfoss Museum: Besøg historisk industrieventyr

Fra virksomhedens spæde start og til nuværende stadie. Kom med på en spændende og digital historie bag om Danfoss og Danfoss-grundlæggeren Mads Clausen. Som at rejse tilbage i tiden kan I træde igennem de gamle stuer, ligesom I kan se Mads Clausens første kontor på loftet. Vores Danfoss museum gemmer både på rigtige genstande, men I kan også glæde jer til en audiovisuel og digital udstilling.

I får mere end historie skjult bag glasmontre, men et næsten levende Danfoss museum. For jer betyder det en moderne og unik indsigt i Danfoss. Hvordan startede industrieventyret om Danfoss? Få svaret med et besøg for hele familien! Vi glæder os til at byde jer velkomne i Mads Clausens univers.

 

Test jeres viden og oplev en levende fortælling

Er I fødte designere? Og hvor godt kender I historien om Danfoss? I en lille biograf kan I bl.a. høre og se Bitten Clausen fortælle om sit første møde med Mads Clausen, ligesom I på førstesalen kan teste jeres viden om Danfoss. Tjek vores digitale verdenskort ud på væggen. Den viser, hvordan Danfoss er gået fra et dansk til et globalt firma. Så er I klar til testen!

Danfoss museet ligger i Mads Clausens fødehjem, hvor hans interesse for teknik er vakt til live. Vidste I f.eks., at Mads Clausen har testet den allerførste ekspansionsventil i en spand vand på loftet? Med et opgraderet design får I både sjov og interaktiv læring og en fornemmelse af den innovative ånd, som Mads Clausen er berømt for.

 

Ved I alt om Universe? Læs oplevelsesparkens historie her.

 

Måske en af jer får lyst til at gå videre med naturvidenskab - eller måske I kommer på jeres egne opfindelser? Lad jer blive motiveret og inspireret på museet, mens I suger viden til jer om industrieventyret. I spisestuen kan I f.eks. se bordet, hvor Mads Clausen har fortalt familien om sine idéer. Et billede siger mere end tusind ord, og med virtuelle fotos i bordpladen får I en helt særlig oplevelse.

Gå i historiens fodspor i det interaktive museum. Det moderne Danfoss Museum giver jer en følelse af at blive en aktiv del af historien. Oplev vores moderne storytelling, der helt sikkert vækker jeres nysgerrighed.

Værd at vide

  • For hele familien
  • Aktiviteter
  • Indendørs