BubbleLab

Kan I mestre sæbeboblernes kunst i BubbleLab?

Kunne I godt tænke jer at eksperimentere med kæmpe sæbebobler? I BubbleLab i Universe kan I udforske sæbeboblernes verden og lave sæbebobler i alle størrelser og former. Det er en sjov aktivitet og leg for hele familien, hvor I kan øve jer i at blive de bedste til sæbebobler!

Bliv for eksempel omringet af en gigantisk sæbeboble, når I prøver jeres artistiske evner af i BubbleLab. Eller hvad med at lave en konkurrence om at lave den flotteste sæbeboble? Både voksne og børn kan få sig et grin og lære om videnskaben bag de fascinerende bobler. Her er det kun fantasien, der sætter grænser! Kom med til boblesjov i BubbleLab.

Sådan får I det sjovt i BubbleLab

De smukke sæbebobler både fascinerer jer og er sjove. Boblerne er også underholdende at se på, så er en af jer ikke til sæbebobler, kan I sagtens tage alle med. Prøv f.eks. at lave bobler med hænderne - helt uden redskaber. Slå jer ned og nyd synet, mens jeres familie, venner eller andre gæster kaster sig ud i den udfordrende, men lærerige leg. I kan:

  • Lave en konkurrence om den mindste sæbeboble
  • Putte mor og far ind i en stor sæbeboble
  • Øve jer i forskellige former med hænderne
  • Grine en masse, når I laver en storm af sæbebobler
  • Med den rigtige teknik lave skumpølser

Kan I ikke få nok af vand? Så skal I helt sikkert gå på opdagelse i Water Zone.

Besøg BubbleLab og andre oplevelser i Universe

Hvorfor er sæbebobler runde, og hvorfor kan vi spejle os i dem? De forunderlige sæbebobler er et paradis for jer, der elsker at kombinere videnskab og lærerige lege. I kan tilmed røre en sæbeboble med våde hænder, men pas på! De er skrøbelige over for nysgerrige fingre, der vil prikke til boblerne. Når I går fra BubbleLab, er I fyldt op med sæbe og nye minder.

 

Kunne I tænke jer at se mere af oplevelsesparken Universe? Få en oversigt af alle vores oplevelser her.

Værd at vide

  • For hele familien
  • Aktiviteter
  • Overdækket
Trine Marie Eskedal, Haslev
En dejlig dag i Universe Science Park. Virkelig et skønt sted for vores fam. med to drenge på 7 og 12 år.
- Trine Marie Eskedal, Haslev