Bittens Have | Smag, duft og pluk i smuk have | Universe
Bittens Have

Hvem

For hele familien
For de unge
For de mindste

Hvad

Haven

Inden-/udendørs

Udendørs

Besøg et frodigt univers i Bittens Have

Eventyrlig atmosfære og et væld af sommerblomster. Fra det sekund I passerer en buegang af roser, fornemmer I den helt særlige stemning i Bittens Have. Her hersker et frodigt univers af blomster i regnbuens farver, grønne træer, smagfulde krydderurter og søde bær. Som noget helt særligt kan I smage, dufte og plukke fra æble- og kirsebærtræerne i Bittens Have. Et oplagt mål for jer, der vil bruge en unik heldagstur blandt lærerige lege og haveglæde.

Elsker I natur, ro og dejlige gåture? Kom forbi Bittens Have, når den står i fuldt flor og nyd en have med afslappet charme. For jer giver det en indre ro og skøn afkobling fra de mange aktiviteter og oplevelser i Universe.

Smag, duft og pluk i Bittens Have

I Bittens Have bringer vi jer 100 år tilbage i tiden, hvor prydhaver så ganske anderledes ud. Træd igennem grusstier, buksbomhække og bede. I Bittens Have kan I blive inspireret til jeres egen have og få pirret nysgerrigheden. Her emmer af historie og passion for planter, træer og blomster. I Bittens Have er der noget for enhver smag.

Overalt falder jeres øjne på blomsterflor plantet i farvenuancer, som fremhæver hinanden. Af og til støder I også på smukke grøntsager som lyserøde rabarber og krydderurter mellem blomsterne i bedene. Tag frø fra planterne med jer hjem og pluk den søde frugt fra de alsiske æble- og kirsebærtræer. De hundredevis af farver skaber en eventyrlig atmosfære i Bittens Have, der giver jer en mindeværdig oplevelse.

Udforsk også vores vejrhave. En anderledes have med tordenskyer, regndråber og meget mere.

Oplev nye sorter og overraskelser hvert år

Bittens Have er anlagt af Universe parkens dygtige gartnere efter kyndig vejledning fra Bitten Clausen, som også selv har bidraget med frø fra sin egen have. Har I set haven før? Bare rolig. Hvert år introducerer vi nye sorter af sommerblomster i hele parken. Det kan f.eks. være sommerasters, morgenfruer og tallerkensmækker. Vidste I, at sidstnævnte smager af peberrod? Prøv at tag en bid!

Den konstante udvikling af Bittens Have betyder, at I hvert år kan glæde jer til nye overraskelser og smukke planter. Tag familien eller haveinteresserede med til en charmerende have, som I kan nyde hele sommeren og langt hen i efteråret.

Tilbage til OplevelserZurück zu ÜbersichtBack to overview

Andre Oplevelser

Weitere Attraktionen

Other Attractions

Vejrhave Universe
Haven indeholder tordenskyer, regndråber og meget mere
water zone universe
Fyld vandbeholderen, pump luft i og tryk på håndtaget
Sky trail Universe
Prøv himmelhøj og skæg klatrebane her
beat the storm
Prøv kræfter mod stormen
Jeres personale var hele vejen igennem fra informationen, buffeten, dronebanen, segways, raketterne og kiosken alle smilende og imødekommende
- Carsten Søndersø Riemann, Grindsted

Tilbage til OplevelserZurück zu ÜbersichtBack to overview

Andre Oplevelser

Weitere Attraktionen

Other Attractions

Vejrhave Universe
Haven indeholder tordenskyer, regndråber og meget mere
Segway Universe
Sjov og sej balancekørsel på vores segwaybane
Sky trail Universe
Prøv himmelhøj og skæg klatrebane her
air zone universe
Bliv klogere på vind
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe