Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Tip til personer med handicap

Kørestole (begrænset antal) kan lejes i informationen.

Pris kr. 50 pr. dag.

Det er muligt at reservere en kørestol ved at sende mail til info@universe.dk - med navn, dato og tidspunkt for besøg, eller ved at ringe til os.

Gæster med handicap betaler entre på lige fod med øvrige gæster i Universe, og kan, mod forevisning af gyldigt ledsagerkort udstedt af brugerservice, medtage en ledsager over 18 år gratis. Dette gælder også for et udenlandsk officielt udstedt ledsagerkort til folk med handicap.

 

Universe er handicapegnet, og det er let at komme frem næsten overalt i både park og i udstillingshusene. Det er dog en god idé ved reservation at oplyse om antallet af kørestolsbrugere eller andre personer med handicap. På den måde kan vi stå til rådighed og dermed sikre alle en god oplevelse.
Servicehunde til blinde og fysisk handicappede er tilladt at medbringe i Universe.

I skoleferier er der typisk bedst plads i parken i weekender og allermest travlt tirsdag, onsdag og torsdag. I skoleperioder er der bedst plads om søndagen.

Ja, der er steder i parken hvor det næsten aldrig larmer. Spørg gerne personalet ved indgangen til råds, da det varierer lidt efter tidspunkt.

Du kan bede om en Solsikkesnor i informationen. Vores personale kan derved se det og hjælpe dig bedst muligt.

GOD ADGANG I UNIVERSE
Tilgængelighedsmærket informerer om de fysiske adgangsforhold til bygninger og udearealer for 7 forskellige handicapgrupper med hver deres behov for tilgængelighed.

SE FAKTAARK FOR UNIVERSE HOS GOD ADGANG >

AutismGoTo I UNIVERSE
Den sociale præsentationer er inspireret af begrebet sociale historier, der er et pædagogisk værktøj beregnet til at hjælpe især børn med autisme til at forstå og handle i forskellige sociale situationer.

SE DEN SOCIALE PRÆSENTATION FOR UNIVERSE HOS AUTISMGoTo >

 

Se digitale parkkort til handicappede toiletter her