Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Robert Robot

Værd at vide

  • For de mindste
  • Shows
  • Indendørs
  • Showet foregår på dansk

Få en sludder med Robert Robot

Har I nogensinde talt med en vaskeægte robot? I kender måske allerede de spøjse robotter fra det store lærred. De imponerende og charmerende robotter er søde, men det kan være endnu sjovere at møde en robot i virkeligheden end på film. Nu har I chancen for at tale med vores digitale robot Robert i Universe!

Robert Robot er den sødeste, animerede robot, vi kender, og I kan få en sludder med ham. I alle ferier og weekender underholder og driller han vores gæster i sit helt eget show - til stor fornøjelse for alle. Kom forbi vores Robert Robot Show, hvor I får en unik mulighed for at spørge ham om alt mellem himmel og jord. -Robert mener namlig, at han ved ALT.

 

Oplev et show ud over det sædvanlige med Robert Robot

Er I klar på masser af wauw-faktor? I Universe Science Park kan hele familien gå på opdagelse blandt forbløffende, sjove og lærerige oplevelser. Triller I forbi vores Robert Robot Show i Universe, får I en kombination af state of the art-teknologi, kreativ underholdning og en god portion læring.

Showet foregår på dansk, så selv de mindste kan blive forbløffede over vores kloge og charmerende robot. Det giver jer en oplevelse, der både imponerer og skaber nysgerrighed omkring den moderne teknologi og mange andre emner. Kender I en, der er vild med seje robotter? Så kan et Robert Robot Show helt klart gøre jer begejstret.

 

Find showtider til Robert Robot show

Robert Robot show kører på forskellige tidspunkter i alle ferier og weekender. På den måde er der gode muligheder for, at I kan møde vores digitale Robert Robot. I kan se ham på parkkortet eller i app’en på besøgsdagen. 

 

Sådan oplever I mere moderne teknologi og underholdning

Boblende kvælstof, ild og brag. Er I klar på videnskabens magi? Udover vores skøre robot Robert har vi i Universe også mange andre finurlige og lærerige oplevelser. Om I er voksne eller små, kan I få syn for sagen i vores spektakulære og underholdende Science Show. Vores to guider laver forsøg med alt det, I ikke må derhjemme.