Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Fire Zone

Værd at vide

  • For hele familien
  • Aktiviteter
  • Overdækket

Oplev ild og brand på tætteste hold....

Vi giver jer mulighed for at opleve ild og brand på tætteste hold. I Fire Zone kan I blive meget klogere på brandsikkerhed og brandårsag, når vi åbner dørene for jer i den interaktive udstilling om ild og brand.

Fire Zone består af tre interaktive områder med hver deres fokus:

 

Science Zone med fokus på videnskaben bag ild, hvordan ild opstår og hvad der egentlig sker når noget brænder.

 

Burning House, der giver en sanselig oplevelse af et brændende hus, og hvor man kan lære, hvordan man kommer sikkert ud af en farlig situation, der involverer ild.

 

Safety Zone, der formidler hvad man selv kan gøre for at få et sikkert hjem og hvordan man agerer brandsikkert i sin hverdag.

Bevæg jer igennem alle tre zoner og mærk det på egen krop, når Fire Zone gennem intelligent leg og aktivering af hele kroppen lærer jer om, hvordan ild opstår, og hvad man skal gøre – og ikke gøre – i tilfælde af brand.

Charlotte Dalmark, Store Andst
En helt fantastisk oplevelse. De har formået at kombinere leg med alt den automation, teknologi og naturvidenskab der er så grundlæggende i vores hverdag.
- Charlotte Dalmark, Store Andst