Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Ball Factory

Værd at vide

  • For hele familien
  • Aktiviteter
  • Indendørs

Bliv udfordret i fabrikkens udvikling

Her kan I opleve en unik blanding af action og intelligente udfordringer for alle aldre.
Med det store Ball Factory har vi skabt et stort indendørs område på over 500kvm fyldt med over 10.000 bolde, hvor du og din familie kan lege, udforske og konkurrere i de mekaniske og digitale oplevelser. I kan bl.a. udfordre robotten i hvem der kan gribe flest bolde eller sammensætte et system, så boldene kan løbe igennem.

Central Ball Station

Få boldene op i maskinen

Ved denne seje station kan I både se og prøve, hvordan den moderne maskine virker med sensorer og følere. Her kan I bl.a. se, hvordan maskinen sorterer farver - så kan I også sammenligne med jeres egne resultater fra Modern Factory. Skyd, løft og drej bolde op i skålen og se så når boldene triller ned gennem rørene. Men der er grænser for, hvor mange bolde maskinen kan indeholde. Tør I være i nærheden, når maskinen bliver alt for fuld?

Modern Factory

Er du bedre end maskinen?

I den moderne fabrik har I rig mulighed for at teste jeres evner mod de moderne maskiner. Se hvem der er bedst til at slippe bolden på det helt rigtige tidspunkt eller se, hvor seje I er til at dele farverne op, når boldene kommer væltende ned igennem systemet. I får point alt efter om det er rigtigt eller forkert.

Konkurrer med hinanden og se om I kan gribe boldene, når de falder ned mod jer i tilfældig rækkefølge eller se, om I kan holde trykket i maskinen, så den ikke eksploderer… Det er slet ikke så nemt, som det ser ud.

Mysterious Forces

Få den fedeste aha-oplevelse

Her kan I bl.a. løfte en plade kun ved at puste på den. Hvis I er rigtig seje, kan I flytte boldene med luft gennem alle hulerne, helt uden at tabe den… Men det er slet ikke så nemt, som det lyder. Det kræver nemlig stærkt samarbejde. 

Creativity Zone

Saml og byg boldbaner

I Creativity Zone er der masser af spændende og underholdende udfordringer for hele familien. Her kan I sammen løse fede opgaver, som at danne jeres egen boldbane eller lege med de seje air-tubes, hvor I putter en bold i røret og sender den afsted igennem systemet ved at dreje på håndtaget og se dem suse afsted. I bestemmer selv boldens retning… Måske I kan sende den helt over til magnetvæggen og ramme rørene?

Med lidt kreativitet kan I bygge jeres egen unikke bane af alle kæmpeklodserne eller kravle ind i spejlhulen, hvor I kan se jer selv fra alle sider.

Kast boldene så de rammer skærmen og se dem splatte ud i et væld af farver.

Production Zone

Kast, drej og skyd

Tag hjelmen på og fyld trillebøren med bolde. Når I har fyldt trillebøren er det bare at gå ombord og flytte rundt med de seje bolde.

Her kan I bl.a. skyde med kanonerne fra toppen og se hvem der er bedst til at ramme hullet i skiven eller bruge de fede kraner til at hejse jeres bolde op.

Hold øje med skovlen der engang imellem tipper alle boldene ud og ned på gulvet. Kast boldene op i spanden og drej på håndtaget, hvis du drejer hurtigt nok, flyver boldene ud over kanten….

Mette Aagard, Odense
Vi er lige kommet hjem fra en helt fantastik dag, i skal have alt den ros der findes. Tak fof jeres smil fra i åbnede til vi gik som nogen af de sidste.
- Mette Aagard, Odense