Robert Robot | Spektakulært robotshow for de små | Universe
Robert Robot

Hvem

For de mindste

Hvor

Robert Robot Show

Tidspunkt

Se beskrivelse

Få en sludder med Robert Robot

Har I nogensinde talt med en vaskeægte robot? I kender måske allerede de spøjse robotter fra det store lærred. De imponerende og charmerende robotter er søde, men det kan være endnu sjovere at møde en robot i virkeligheden end på film. Nu har I chancen for at tale med vores digitale robot Robert i Universe!

Robert Robot er den sødeste, animerede robot, vi kender, og I kan få en sludder med ham. Hver dag underholder og driller han vores gæster i sit helt eget show - til stor fornøjelse for alle. Kom forbi vores Robert Robot Show, hvor I får en unik mulighed for at spørge ham om alt mellem himmel og jord.

Oplev et show ud over det sædvanlige med robotten Robert

Er I klar på masser af wauw-faktor? I Universe Science Park kan hele familien gå på opdagelse blandt forbløffende, sjove og lærerige oplevelser. Triller I forbi vores Robert Robot Show i Universe, får I en kombination af state of the art-teknologi, kreativ underholdning og en god portion læring.

Det interaktive show skaber en en illusion af at være en del af en animeret film. Det er nemlig jer, robotten Robert taler til! Robert mener selv, at han ved alt. I kan for eksempel prøve at spørge Robert om:

  • Hvor aktiv er et dovendyr i løbet af dagen?
  • Har robotter brug for mad?
  • Hvor mange hestekræfter har en bil?

Showet foregår på dansk, så selv de mindste kan blive forbløffede over vores kloge og charmerende robot. Det giver jer en oplevelse, der både imponerer og skaber nysgerrighed omkring den moderne teknologi og mange andre emner. Kender I en, der er vild med seje robotter? Så kan et Robert Robot Show helt klart gøre jer begejstret.

Find showtider til robotten Robert

Showet med robotten Robert kører på forskellige tidspunkter på dagen, alt efter dato. På den måde er der gode muligheder for, at I kan møde vores digitale robot Robert. I kan se ham på parkkortet eller i app’en på besøgsdagen. Er der et fødselsdagsbarn iblandt jer? Spørg Robert om han vil synge en fødselsdagssang til et heldigt fødselsdagsbarn. Det giver jer en uforglemmelig og sjov fødselsdag i Universe.

Sådan oplever I mere moderne teknologi og underholdning

Boblende kvælstof, ild og brag. Er I klar på videnskabens magi? Udover vores skøre robot Robert har vi i Universe også mange andre finurlige og lærerige oplevelser. Om I er voksne eller små, kan I få syn for sagen i vores spektakulære og underholdende Science Show. Vores to guider laver forsøg med alt det, I ikke må derhjemme.

Hvad med en rejse til vores usete verden? Gennem et 360° fulldome show har vi tidligere vist slowmotion af poppende popcorn til dyrenes utrolige egenskaber. Denne oplevelse varierer efter sæson, så hold øje med, hvad vi tilbyder i årets sæson. Uanset får I begejstring og underholdning for store og små.

Kunne I tænke jer at kende til alle vores shows? Læs dem her.

Værd at vide:
  • Showet foregår på dansk.
  • Showet kører på forskellige tidspunkter alt efter dato og kan ses på parkkortet eller i App'en på besøgsdagen

 

 

Tilbage til showsZurück zu showsBack to shows

Andre Shows

Other shows

Weitere Shows

Mysteries of the Unseen World
Tag med på en rejse til vores usete verden
Udvid energi af saltvand
science show bazooka Universe
Er I klar til en eksplosiv cocktail?

Tilbage til showsZurück zu showsBack to shows

Andre Shows

Other shows

Weitere Shows

Udvid energi af saltvand
Mysteries of the Unseen World
Tag med på en rejse til vores usete verden
science show bazooka Universe
Er I klar til en eksplosiv cocktail?

Kommende events

universe kalender10 okt 2020 - 18 okt 2020
universe tid10:00 - 17:00
sky universe
sky universe
sky universe

universe social wall
brug hashtagget #universedk

social iconsocial iconsocial iconsocial icon

sky universe