Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Forlystelsesparker

Udforsk sjove forlystelser i Sydjylland og Sønderjylland

Når weekenden eller ferien står på døren, er det bare sjovere at bruge tiden på uforglemmelige forlystelser end et museumsbesøg. Sådan er holdningen ofte, hvis du spørger de unge og børnene. Mange forlystelsesparker er nemlig lig med vilde rutsjebaner, skægge udfordringer og hyggelige dage under åben himmel.

Nogle af de steder i Danmark, der byder på familiehygge og adrenalinsus, finder du i Syd- og Sønderjylland. Både for børn, unge og barnlige sjæle. Leder du og familien efter uforglemmelige minder, er denne del af landet derfor et ideelt sted at besøge.

Der er flere steder at vælge mellem. Bliv inspireret til, hvor I skal tage hen, så I kan glæde jer til sjove oplevelser og aktiviteter på mange måder.

 

I Universe går leg og læring hånd i hånd

Er I på udkig efter en forlystelsespark i Sønderjylland, der er både lærerig og underholdende? Så er Universe Science Park på Als et besøg værd. Parken ligger tæt på Sønderborg og er ikke en decideret forlystelsespark, men stedet rummer mange sjove aktiviteter. Både store som små kan let blive underholdte i mange timer.

I Universe kan I blandt andet:

 

 

Som en kæmpestor legeplads har Universe både udendørs og indendørs aktiviteter, alle kan lære af. Der er nemlig tale om en oplevelsespark, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi. På den måde går familiehygge og adrenalinsus op i en højere enhed. Test selv, og mærk den magiske stemning.

Se alle oplevelser i Universe her, og planlæg jeres næste besøg. De sjove forlystelser og aktiviteter i parken står i kø. Ønsker I at skabe en helt speciel dag for familien og barnlige sjæle, er det altså bare om at sætte i gang.

 

Find mange oplevelser i Sønderjylland

Når det gælder gode forlystelser og udflugter i Jylland, er der naturligvis mange seværdigheder og forskellige aktiviteter at vælge imellem. Det giver jer gode muligheder for at finde på noget at lave, som alle aldre kan lide. Foruden at besøge Universe kan I blandt andet:

 

  • Grine, bygge og se mini-landsbyer i LEGOLAND

  • Møde eksotiske og søde dyr i en zoologisk have

  • Slappe af i og udforske naturskønne omgivelser

  • Besøge Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle

 

Bliver I mætte på action og adrenalin, kan vi også anbefale dejlige vandre- og cykelture på Als og at se Sort Sol ved Vadehavet. Områderne emmer af dyreliv, smukke bøgetræer, skønne kyster og forskellige strande og der er masser af skønne overnatningsmuligheder i området

Er I sultne for underholdning, er der altså rigeligt at tage fat på i det syd- og sønderjyske, hvor der er mulighed for at prøve lidt af det hele. Hvad enten I er til forlystelser i Sønderjylland, vil se historiske steder eller opleve den smukke natur.