Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes torsdag den 9. maj 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Attraktioner i Sønderjylland

Start eventyret med attraktioner i Sønderjylland

Aktive oplevelser, naturskønne omgivelser, spændende historie – ja, der er mange måder at opleve Sønderjylland på. Regionen har nemlig forskellige attraktioner for både turister og lokale, der gerne vil se mere af det sted, de kommer fra. I kan blandt andet opleve:

 

 

De populære turistattraktioner i Sønderjylland - og ikke mindst attraktioner på Als og i Sydjylland - giver jer masser af fornøjelser. Drop derfor idéen om at rejse til udlandet, for her kommer I ikke til at kede jer. Mange af attraktionerne kan I desuden nyde godt af flere gange, hele året. 

Hvis I skal på eventyr i Sønderjylland, er det derfor bare om at planlægge de mange attraktioner, I gerne vil opleve på turen.

 

Universe Science Park: Den oplagte turistattraktion på Als

En uundværlig turistattraktion i Sønderjylland, som især børn og barnlige sjæle vil blive glade for at besøge, er Universe Science Park. Den populære oplevelsespark ligger ved Nordborg på Als, hvor der er garanti for begejstring, sjov og læring. Som en kæmpestor legeplads er der nemlig lagt op til flere timers underholdning.

Kør for eksempel segway, løft en bil, få masser af adrenalinkick i højden, og kom helt tæt på en buldrende vulkan. Eller hvad med at designe jeres egen vilde rutsjebane, som I bagefter kan prøve? I Virtual Coaster får I nemlig selv muligheden for at konstruere lige præcis den virtuelle rutsjebanetur, I har mod på. Parken har naturligvis mange andre oplevelser, hvor stort set alle aldre kan være med.

Der er med andre ord mange sjove aktiviteter i vente, hvis I besøger denne turistattraktion i Sønderjylland. Find derfor åbningstider i oplevelsesparken, og planlæg jeres næste besøg.

 

Find flere populære attraktioner i Sønderjylland

Skal du lege turist i Sønderjylland, og vil du gerne se de bedste seværdigheder og attraktioner? Uanset om du er afsted med børnene, vennerne, kollegerne eller din bedre halvdel, så har den sønderjyske del af Danmark masser at byde på. I nemlig få både styrket lattermusklerne, dykke ned i områdets historie og opleve storslået natur.

En helt speciel turistattraktion i Sønderjylland er Historiecenter Dybbøl Banke. Her kan I rejse tilbage til krigen i 1864, hvor geværerne lyner, og kanonerne brager, når de preussiske soldater stormer i land. Med andre ord kan I føle jer som ægte soldater, mens I lærer om slaget ved Dybbøl. Besøg også Deutsches Museum Nordschleswig i Sønderborg. Her bliver I klogere på det tyske mindretals historie og kultur.

Vil I tæt på natur, byder øen Als på en smuk skov, rolige søer og lange sandstrande. Ved Vadehavet kan I forvente en unik natur, der tiltrækker stære i tusindvis – også kendt som Sort Sol. Den vilde turistattraktion i Sønderjylland kan enkelte gange komme helt op på at rumme en million fugle. Er I heldige, vil den seje oplevelse give jer et spektakulært og ubeskriveligt syn, I aldrig vil glemme.

 

Oplev de mange wauw-øjeblikke i dag

Som I kan læse, inviterer de forskellige turistattraktioner i Sønderjylland til en aktiv, sjov og spændende ferie for hele familien. Et sandt paradis for naturelskere, kulturelt interesserede og dem med trang til adrenalin og latter. Her sætter kun fantasien grænser for jeres oplevelser, og det hele er med nogle få kilometers afstand i bil. Hvilke steder skal I besøge først?