Tilmeld dig skole nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om en skoledag med undervisningsforløb i 2024 til en værdi af 

3.000,00 kr.

 

Vi skriver til dig ca. 4 gange om året,
når vi har noget på hjertet.

*

Vinderen trækkes torsdag d. 29. november 2024 og kontaktes via email.

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Sådan booker du

Sådan booker du en spændende skoleudflugt i Sønderjylland

Har I lyst til at prøve et sjovt undervisningsforløb og lege jer til viden? Book et skolebesøg i Universe Science Park, Sønderjyllands sjoveste og største oplevelsespark. Her kan I møde spændende attraktioner og finurlige aktiviteter. Alt sammen, mens I leger jer til viden med sanselige oplevelser. Se vores kalender for hvilke dage, der er tilgængelige. Vi glæder os til at byde jer og klassen velkommen i Universe!

 

Skoler og udflugt på Als

Skab en oplevelsesrig dag med masser af leg, læring og sanselige attraktioner. I Universe har vi et fantastisk tilbud til jer som klasse, fritidsklub, lejrskole og andre institutioner, der har lyst til ekstra sjov og hygge gennem læring og leg. I kan booke på to forskellige måder.
Med et element af undervisning til aktiviteterne sørger vi for et originalt undervisningsforløb - selvfølgelig tilpasset jeres elevers klassetrin. Med et undervisningsforløb kan børnene bl.a.:

  • Lære om naturens magiske kræfter i Blå Kube
  • Blive klogere på matematik gennem sjove regnelege
  • Arbejde med naturvidenskabelige metoder med Newton

 

Fokus er, at både børn og voksne bliver klogere på forskellige emner gennem sjove udfordringer. Hvordan fungerer f.eks. 3D print? Og hvad kan vi bruge det til? Eller hvad med at få brugt en masse matematik med vægt på elevernes egne aktiviteter og opfindsomhed? Vores forskellige tilbud er tilpasset fra 0. klasse og op til ungdomsuddannelser. Her er der noget for alle, både børn og voksne.

Når eleverne har lært en masse, kan alle nyde den medbragte madpakke i et hyggeligt picnicområde - et perfekt sted til at stille sulten. Efter en latterfyldt og oplevelsesrig skolebesøg kan I booke dejlige sengepladser på et nærliggende hostel eller hotel.

I sidste ende kan I godt glæde jer til at blive begejstret og lære på en anderledes måde! Klik på vores spændende aktiviteter og oplevelser. Der er helt sikkert noget for jer. Husk, at et skolebesøg kun er muligt uden for skoleferier.

 

Overnat tæt på sjove oplevelser

Gør udflugten til en overskuelig og sjov oplevelse med behagelig overnatning på Als eller i Sønderjylland. Her emmer af historie, skøn natur og selvfølgelig en perlerække af mindeværdige oplevelser.

I samarbejde med en række overnatningssteder i Sønderjylland kan I klikke jer ind på forskellige muligheder for overnatning. Flere af overnatningsstederne har plads til over 50 eller 100 gæster. Nogle steder er endda få kilometre væk fra Universe eller Sønderborgs dejlige gågade.

De nemme og overskuelige afstande gør, at I nemt kan starte dagen med forunderlige oplevelser og udendørs aktiviteter. Det betyder, at I helt sikkert kan finde et hyggeligt sted at sove, så I tidligt kan komme ud og udforske parken og resten af Sønderjylland. Kontakt de enkelte steder for overnatning.

Sådan booker du

Online reservation af skolebesøg er muligt mindst 14 dage før jeres besøgsdato. I kan altid kontakte os på info@universe.dk eller på alle hverdage på telefon +45 88 81 95 00 med spørgsmål eller hjælp til jeres reservation. Vi glæder os til at hjælpe jer!

 

Betalingsbetingelser

Betaling inden 14 dage fra faktureringsdato.
Institutioner og andre der har oplyst EAN nummer ved bestilling modtager en elektronisk faktura.