Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

Vandområdet ”Water Zone” er nu komplet og Universe kan åbne den 1. april.

27-03-2023 kl. 08.19

Det store vandområde Water Zone er nu færdig renoveret og hele Universe Science Park på Nordals står klar til at åbne for sæsonens første gæster lørdag den 1. april kl. 10. Sidste år blev den eksisterende Water Zone renoveret og i år er området udvidet med en stor terrasse på ca. 120 kvm, en stor stenskulptur samt vandopstillinger, der formidler viden om vand.


”Det har været vigtigt for os at se på hvordan vi kunne forbedre det meget populære vandområde, så flere af vores gæster får muligheden for at tilbringe tid i området, uden at skulle være tæt på vores ishus eller der hvor de kan blive våde. Fra den store nye terrasse har man et super overblik over legepladsen og en smuk udsigt mod den Blå Kube, med endnu mere plads til at nyde mad og familiehygge”, udtaler Bo Thørring Kulmbach, og fortsætter:


”De 4 nye opstillinger kan afprøves og leges med uden at blive våd og det var også vigtigt for os, at kunne formidle om vand uden at gæsterne får vådt tøj. Den store stenskulptur er placeret, så den er nem at få øje på, hvis man opholder sig ved en af de andre elementpavilloner og på den måde viser den gæsterne ned til Water Zone”, udtaler Bo Thørring Kulmbach, projektleder i Universe.


De fire nye Water Zone opstillinger bliver:
Slow Motion Bobler.
Send en dykker til bunds.
Løft bowlingkuglen over vandspejlet
Skab panik i bølgebassinet.


De fire elementer ild, luft, jord og vand spiller en væsentlig rolle i det område af parken, hvor Water Zone ligger. I sommeren 2022 stod Air Zone med vindsimulatoren ”Beat the Storm” klar til parkens gæster og i 2021 blev snoren klippet over til Fire Zone, der blev skabt i et samarbejde med TrygFonden.

 

Om Universe Science Park:
Universe Science Park er en naturvidenskabelig oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til mere interesse for videnskab og teknologi. Fonden Universe Science Park er en non-profit selvejende fond, med det formål at begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Oplevelsesparken er fyldt med oplevelser der fascinerer, involverer og underholder indenfor temaerne: Science, Technology, Engineering og Math (STEM). Oplevelsesparken har årligt over 144.000 gæster, hvor af de ca. 10 procent er skolebesøg. 


Se mere på www.universe.dk
Billeder kan downloades i høj kvalitet her:  https://bit.ly/3T3rNj6

 

Mangler du noget?
Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål. For yderligere information, kommentarer, citater eller billeder kontakt venligst:
Bo Thørring Kulmbach, projektleder i Universe
boku@universe.dk
Telefon: 8881 9554