Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 16. august 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Presse

Mads Steffensen lægger stemme til en ny Fulldome film i Universe.

28-02-2023 kl. 13.02

Den kendte radio og tv-vært Mads Steffensen lægger dansk stemme til en ny 360 grader Fulldome film, der kan ses, når oplevelsesparken på Nordals igen slår dørene op den 1. april. Filmen ”Pasport to the Universe” er I den originale version på engelsk og indtalt af selveste Tom Hanks.

“Det er en lærerig og spændende film, som jeg gerne lægger stemme til. Universe Science Park er en nonprofit organisation med et godt formål om at oplyse, så jeg var selvfølgelig klar”, udtaler Mads Steffensen, og fortsætter:

 

”Og selvfølgelig er det helt okay med mig at være den danske stemme-udgave af Tom Hanks i en film, der fortæller os, som mennesker, at vi er del af noget meget større end lige os selv” udtaler Mads Steffensen, radio og Tv-vært.

”Pasport to the Universe” er produceret af American Museum of National History og NASA, den vil tage gæsterne i parken med på endnu en rejse ud i rummet.  
Denne gang handler rejsen ikke kun om solsystemet, som er set så ofte før, men om hele universet, galakserne, stjernerne og de mystiske sorte huller. Filmen har særligt fokus på, hvordan vores opfattelse af universet har og vil ændre sig gennem tiden takket være teknologien og starter i tiden før vi havde elektricitet.

”Vi ser helt klart frem til at vores gæster i den kommende sæson, kan opleve ”Pasport to the Universe” i vores Fulldome. At kunne bringe en film der er udviklet i samarbejde med NASA og speaket med fængede stemmer som Tom Hanks og Mads Steffensen, som samtidig formår at levere et fagligt indhold på 20 minutter, er et perfekt match til vores Fulldome”, udtaler Jonas Juhl Luttermann, driftschef i Universe.

Filmen varer 20 min og kan ses med dansk, engelsk og tysk tale. ”Pasport to the Universe” bliver på udvalgte dage vist op til 10 gange fordelt på de tre sprog.  Den kan ses og opleves i den specielle 360 grader Fulldome, hvor hele loftet er et filmlærred på 258m2. Eller et fladskærmstv på 930 tommer. Den store Fulldomebiograf var en del af nyhedsprogrammet, som Universe Science Park lancerede i 2017 og det store filmlærred har været en succes hos de besøgende i parken lige siden.

I Fulldomen er der plads til 83 personer og der er 8 projektorer, som sørger for at vise film på de mange kvadratmeter. Fulldomen kan også bruges af virksomheder til præsentationer ved møder eller foredrag da den har fin komfort og god akustik.