Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Shop Universe

Velkommen til Shop Universe - Universets bedste souvenirbutik!

Tag med os på en uforglemmelig rejse gennem spændende og sjove souvenirs. Hos os finder du det perfekte minde at tage med hjem fra dit besøg i Universe.

Vi er stolte af vores certificering som Green attraktion og opfordrer til omtanke for miljøet. Udforsk vores seje drikkedunke, genanvendelige isterninger og Kintobe tasker, lavet af bæredygtige materialer.

Her er sjov for alle aldre! Vi har et omfattende udvalg af STEM legetøj, spændende forsøg med og uden solceller, slim, sjovt legetøj og uimodståelige bamser til de små og barnlige sjæle.

Giv dig selv eller en du holder af en særlig gave. Udforsk vores finurlige køkkenartikler, mobiltilbehør og sjove gadgets. Vi har også udfordringer til hjernen med vores 3D puslespil samt lamper, der skaber hygge og atmosfære i dit hjem.

Ønsker I at leje en trækvogn eller et garderobeskab, så henvend jer til vores venlige personale. Skulle solen skinne lidt for meget eller fryser I om fingrene, kan der købes solcreme, solbriller og handsker hos os og er mobiltelefonen ved at løbe tør for strøm, har vi en gratis opladestation i Shop Universe.

Når lækkersulten melder sig, kan du vælge mellem vores sjove børneslik, is, chokolade og et bredt udvalg af varme og kolde drikkevarer.

Kom og oplev vores unikke souvenirbutik, hvor der er noget for enhver smag! Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Shop Universe.