Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Nørherredhus

Bo få minutter fra oplevelsesparken

 

Kombinér din oplevelse hos Universe Science Park med en overnatning hos Hotel Nørherredhus.

Hotellet tilbyder flere opholdspakker specielt til dig, som gerne vil nyde sommerferien i Danmark med en oplevelse hos Universe.

Book 1-2 overnatninger med lækker morgenmad inkluderet. Vælger du at forlænge din ferie med to nætter, kan du se frem til en udsøgt middag inkluderet i prisen.

Her er plads til alle - find det perfekte hotelophold på www.nhhus.dk.

Psst… Børnene kommer til at nyde godt af særlige priser!

Hyggeligt hotel i smukke naturomgivelser

Beliggende blot få minutters gang fra den idylliske Nordborg Sø og omgivet af maleriske vandreruter, er dette familievenlige hotel det perfekte udgangspunkt for en miniferie i det smukke Sønderjylland.

Værelserne på Hotel Nørherredhus byder på en hyggelig atmosfære med lyse vægfarver og autentisk sønderjysk charme. Kunst fra skiftende malere pryder væggene og skaber en stemningsfuld ramme for din ferie.

I hotellets hyggelige restaurant, Restaurant Bitten, kan du forkæle dine smagsløg med kulinariske lækkerier lavet af friske råvarer fra årstiden. Sammen med restaurantens enkle og smagfulde indretning samt den venlige betjening, er du sikret den bedste madoplevelse.

Tæt på flere skønne oplevelser i Danmark

Nyd nærheden til en række kulturelle og historiske perler, herunder Elstrup Mølle, Havnbjerg Mølle Museum og Jollmands Gaard Museet, hvor du kan få en fascinerende indblik i områdets arv og kultur. For de eventyrlystne ligger spændende aktiviteter som golf, jagt og sejlsport også inden for rækkevidde.

Skulle vejret være til det, ligger hotellet også blot en kort tur til Købingsmark Strand, hvor hele familien kan nyde det danske sommervejr ved havets bølger. Du kan også tage familien med en tur i Nørreskoven der ligger ud til Lillebælt og er kendt som Danmarks længste skov.

Hele personalet har godt lokalkendskab, så mangler du inspiration til ferien, er du mere end velkommen til at spørge!

Der er rigelig plads til at slappe af, men manglen på oplevelser på hotellet er der bestemt ikke!

Er alt jeres energi ikke opbrugt efter en spændende dag med masser af sjov, videnskab og aktiviteter i Universe, tilbyder hotellet også flere faciliteter, som hele familien kan være med på.

Prøv for eksempel kræfter med dart, pool, forskellige spil, bordfodbold eller udforsk vores indendørs legeplads til de små.
Du kan også udforske de mange arrangementer, der løbende afholdes i hotellets store teatersal eller selskabslokaler. Oplev musik og dans, foredrag, comedy eller noget helt fjerde – hvem ved, måske der er noget spændende på programmet lige netop den dag, I vælger at tage på familieferie!

 

Overnatnings info:

 

Type: Hotel

Afstand til Universe: 4km

Læs mere: Nørherredhus