Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Dansommer

Sommerhusudlejning hos Dansommer

Dansommer har udlejet sommerhuse i Danmark siden 1976. I løbet af årene er der sket meget og Dansommer kan i dag tilbyde et bredt udvalg af alle slags sommerhuse i Danmark. Der er alt lige fra de klassiske sommerhuse, hvor hygge og nærvær er i centrum til de store, moderne huse, hvor der er plads til mange og forskellige faciliteter såsom indendørs pool, spabad, bordtennis, dart osv. samt dejlige ferielejligheder, som du ofte finder i de mindre kystbyer.

Sommerhusene er i dag ikke kun til brug i sommerferien, men kan også nemt danne rammen om en god vinter- eller efterårsferie samt til en miniferie hele året rundt. Der er sommerhuse til parferien, hvor en flot ferielejelighed vil være perfekt til tiden for to. Til den helt store familie er der de moderne aktivitets-sommerhuse med plads til mange og til den hyggelige ferie for far, mor og børn, er der er væld af flotte sommerhuse i hele landet. Også hunden er velkommen som feriegæst hos Dansommer, for det bliver ikke rigtig ferie, hvis familiens elskede firbenede ven ikke skal med. Mere end halvdelen af Dansommers sommerhuse tager imod jeres kæledyr – helt uden ekstra omkostninger.

Når der lejes sommerhus i Danmark hos Dansommer, følger der en lokal service med. Dansommer er nemlig repræsenteret med mere end 25 lokale kontorer rundt om i landet. Det er typisk på et lokal kontor nøglen til sommerhuset skal hentes, og Dansommers medarbejdere vil kunne hjælpe med gode tips til oplevelser i området eller ved spørgsmål til sommerhuset. Alle medarbejdere er lokalekendte og vil altid gerne hjælpe med at finde præcis det sommerhus, der passer til den ferie, du drømmer om.

 

Find dit næste ferie her.