Parkering ved Universe

Det koster 50,- pr. dag at parkere på vores parkeringsplads. Det er vigtigt, I læser dette, da vi scanner jeres nummerplade ved ind- og udkørsel.

Betal for jeres parkering Inden I forlader pladsen Betal for parkering
Registrer dit sæsonkort for gratis parkering Indtast sæsonkort

Kommer I, i bil til Universe, henviser vi til at benytte vores to parkeringspladser. Parkeringspladsen (P1) ligger tæt ved Universe’ indgang og her er handicapparkering også er placeret- og den anden (P2) ligger lige forbi indgangen i gåafstand til Parken. Det er nemt at komme til bilen i løbet af dagen, hvis I skal have opbevaret jakker, mad eller andet i bilen, som I skal bruge senere i løbet af dagen i Universe. Husk at få et stempel ved udgang for at komme ind igen. Jeres adgangsarmbånd virker kun en gang som indgang.

 

Ladestandere til elbiler

Der findes 8 clever-ladestandere til elbiler på P1 og yderligere 16 clever-ladestandere på P2.

Det koster 50 kr. pr. dag at parkere

Det er GRATIS at parkere, hvis du har et Universe sæsonkort til 2023 sæsonen, men du SKAL registrere din nummerplade første gang besøg du besøger os efter 23. juni 2023.

 

De første 30 minutter er gratis. Det er muligt at sætte flere gæster af og hente dem igen GRATIS, så længe der ikke er mere end 30 minutter mellem ind- og udkørsel.

 

Ved manglende betaling af parkeringstid pålægges en kontrolafgift på 250,00 kr. samt den forbrugte parkeringstid. 

 

Du kan også betale for parkering med EasyPark-appen.

Sådan betaler I for jeres parkering Inden I forlader pladsen

Ved indkørsel til Universe’ parkeringsplads vil jeres nummerplade blive scannet, hvorefter I automatisk er ”tjekket ind”. Efter parkering af bilen Scannes QR-kode (findes på skilte på parkeringspladsen), eller klik på knappen nederst. Indtast jeres nummerplade og betal for parkering. I kan kun gøre det, når I er kørt ind på P-pladsen, dvs. når nummerpladen er scannet ved indkørsel. Men I kan betale allerede ved ankomst, så I ikke glemmer det. Hvis ikke I har en mobiltelefon, er det også muligt at betale i billetlugen. Husk din nummerplade.

Betal for parkering

Sådan betaler I for jeres parkering efter I er kørt fra pladsen

Har I glemt at betale for din parkering? Så kan I gøre det op til 48 timer efter dit besøg. Find din ubetalte parkering via linket

Efterbetaling

Registrer dit sæsonkort for gratis parkering

Det er GRATIS at parkere, hvis du har et Universe sæsonkort til 2023 sæsonen, men du SKAL registrere din nummerplade første gang besøg du besøger os efter 23. juni 2023.

 

For at registrere dit sæsonkort, skal du enten at scanne den QR-kode du finder på skilte på parkeringspladsen, eller klikke på dette link her og herefter registrere dit sæsonkort og nummerplade. Du kan godt gøre det hjemmefra. Du finder dit sæsonkortnummer på det fysiske, i appen eller ved at logge på din konto via hjemmesiden. 

 

Det er vigtigt, at du registrerer dig, inden du kører ud af parkeringspladsen, da du ellers får en afgift oveni parkeringen.

 

Herefter kan du frit parkere alle andre dage, du ønsker at besøge os i 2023 sæsonen.

 

Hvis du ikke har registeret dit sæsonkort før udkørsel ved første besøg, vil vores samarbejdspartner opkræve en afgift på 250,- (+ 50, -) for manglende betaling. 

 

Registrere dit sæsonkort