Tilmeld dig Universe nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 4 stk. sæsonkort uden juli til sæson 2024.

*

Ved at trykke ja tak, accepterer jeg Universe’ privatlivspolitik. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Vinderen trækkes fredag den 12. juli 2024 og kontaktes via email.  

Mange tak :)

Du har nu modtaget en email i din indboks, hvor du skal bekræfte din email-adresse, for at deltage i konkurrencen.

Parkering ved Universe

Det koster 50,- pr. dag at parkere på vores parkeringsplads. Det er vigtigt, I læser dette, da vi scanner jeres nummerplade ved ind- og udkørsel.

Betal for jeres parkering Inden I forlader pladsen Betal for parkering
Registrer dit sæsonkort for gratis parkering Indtast sæsonkort

Kommer I, i bil til Universe, henviser vi til at benytte vores to parkeringspladser. Parkeringspladsen (P1) ligger tæt ved Universe’ indgang og her er handicapparkering også placeret- og den anden (P2) ligger lige forbi indgangen i gåafstand til Parken. Det er nemt at komme til bilen i løbet af dagen, hvis I skal have opbevaret jakker, mad eller andet i bilen, som I skal bruge senere i løbet af dagen i Universe. Husk at få et stempel ved udgang for at komme ind igen. Jeres adgangsarmbånd virker kun en gang som indgang.

 

Ladestandere til elbiler

Der findes 8 clever-ladestandere til elbiler på P1 og yderligere 16 clever-ladestandere på P2.

Det koster 50 kr. pr. dag at parkere

Det er GRATIS at parkere, hvis du har et Universe sæsonkort til 2024-sæsonen, men du SKAL registrere din nummerplade første gang, du besøger os.
Bemærk venligst, at der kun tillades én bil pr. sæsonkort.

 

De første 30 minutter er gratis. Det er muligt at sætte flere gæster af og hente dem igen GRATIS, så længe der ikke er mere end 30 minutter mellem ind- og udkørsel.

 

Ved manglende betaling af parkeringstid pålægges en kontrolafgift på 300 kr. samt den forbrugte parkeringstid. 

 

OBS Easypark app'en kan benyttes til betaling på dagen.

Sådan betaler du for din parkering Inden I forlader pladsen

Ved indkørsel til Universe’ parkeringsplads vil din nummerplade blive scannet, hvorefter I automatisk er ”tjekket ind”. Efter parkering af bilen Scannes QR-kode (findes på skilte på parkeringspladsen), eller klik på knappen nederst. Indtast jeres nummerplade og betal for parkering. I kan kun gøre det, når I er kørt ind på P-pladsen, dvs. når nummerpladen er scannet ved indkørsel. Men I kan betale allerede ved ankomst, så I ikke glemmer det. Hvis ikke I har en mobiltelefon, er det også muligt at betale i billetlugen. Husk din nummerplade.

Betal for parkering

Sådan betaler du for din parkering efter I er kørt fra pladsen

Har du glemt at betale for din parkering? Så kan du gøre det op til 48 timer efter dit besøg. Find din ubetalte parkering via linket

Efterbetaling

Registrer dit sæsonkort for gratis parkering

Det er GRATIS at parkere, hvis du har et Universe sæsonkort til 2024 sæsonen, men du SKAL registrere din nummerplade første gang I besøger os i sæson 2024. Hvis du får ny bil i løbet af sæson 2024, bedes du henvende dig i vores information eller skrive til info@universe.dk
Bemærk venligst, at der kun tillades én bil pr. sæsonkort.

 

For at registrere dit sæsonkort, skal du enten scanne den QR-kode du finder på skiltene på parkeringspladsen, eller klikke på dette link her og herefter registrere dit sæsonkort og nummerplade. Du kan godt gøre det hjemmefra. Du finder dit sæsonkortnummer på det fysiske kort, i appen eller ved at logge på din konto via hjemmesiden. 

 

Det er vigtigt, at du registrerer dig, inden du kører ud af parkeringspladsen, da du ellers får en afgift oveni parkeringen.

 

Herefter kan du frit parkere alle andre dage, du ønsker at besøge os i 2024 sæsonen.

 

Hvis du ikke har registeret dit sæsonkort før udkørsel ved første besøg, vil vores samarbejdspartner opkræve en afgift på 300 kr. for manglende betaling. 

 

Registrer dit sæsonkort